• LIFE&STYLE

    Just the 2 of Us: Χαμός στο Twitter με το σουτιέν της Βίκυς Κάβουρα

    • NewsRoom

    Άρης Μακρής, Έρρικα Πρεζεράκου και Βίκυ Κάβουρα


    Πρεμιέρα γεμάτη μουσική και λάμψη έκανε απόψε το Just the 2 of Us μέσα από την συχνότητα του OPEN.

    Εκτός από τα ζευγάρια που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή του Just the 2 of Us, την παράσταση έκλεψε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα φορώντας μόνο ένα μαύρο σουτιέν.

    «Φωτιά» πήρε γρήγορα το Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν την τολμηρή ενδυματολογική επιλογή της παρουσιάστριας.

    Δείτε τα κορυφαία tweets:

    Στο γνωστό celebrity talent show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα γεμίζουν τη σκηνή παρουσιάζοντας μοναδικές εκτελέσεις.

    Ο παρουσιαστής του σόου Νίκος Κοκλώνης με τους κριτές Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής υπόσχονται απολαυστικές στιγμές.

    Τα 14 ζευγάρια των διαγωνιζόμενων είναι:

    Κώστας Καραφώτης και Βίκυ Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Χρήστος Ζώτος, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, Χριστίνα Βραχάλη και Γιώργος Λιβάνης, Κόνι Μεταξά και Τάσος Ξιάρχος, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Λεωνίδας Καλφαγιάννης και Κρυσταλλία, Ορφέας Παπαδόπουλος και Άρτεμις Ματαφιά, Γιάννης Δρυμωνάκος και Χρύσπα, Νικολέττα Καρρά και Βαλάντης, Χριστίνα Παπά και Κωνσταντίνος Φραντζής, Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Άσπα Τσίνα και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Δέσποινα Ολυμπίου και Γιώργος Γιαννόπουλος.



    ΣΧΟΛΙΑ