• LIFE&STYLE

    Ιβάν Σαβίδης: “Έπνιξε” στα γαρύφαλλα την Πάολα γιορτάζοντας το κύπελλο του ΠΑΟΚ (video)


    Μεγάλη ήταν η χαρά της ομάδας του ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες, εφόσον το βράδυ του Σαββάτου κατέκτησε το κύπελλο και “στέφθηκε” κυπελλούχος για φέτος. Με τρελούς πανηγυρισμούς και φιέστες η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε τη νικηφόρα ομάδα και ολόκληρη η πόλη γιόρτασε αυτή τη σημαντική κατάκτηση της ομάδας.

    Μετά από τους πανηγυρισμούς αυτούς, η ομάδα του ΠΑΟΚ αποφάσισε να γιορτάσει και επίσημα τη νίκη της. Παίκτες και διοίκηση, λοιπόν, επισκέφθηκαν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια Πάολα και διασκέδασαν με την ψυχή τους, μέχρι τις πρωινές ώρες.

    Η Πάολα, πλήρως ενταγμένη στο κλίμα της νίκης και των εορτασμών, υποδέχτηκε τους παίκτες φορώντας μια φανέλα του ΠΑΟΚ και τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας για να τους τιμήσει, ενώ δεν έλειψαν τα πλάνα του ΠΑΟΚ από το γήπεδο σε video wall.

    Το highlight της βραδιάς, όμως, ήταν η στιγμή όπου ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στην πίστα και έκατσε σε ένα σκαμπό δίπλα από την Πάολα, καθώς εκείνη ερμήνευε ένα ποντιακό τραγούδι.

    Κατά την ερμηνεία του τραγουδιού ο Ιβάν Σαββίδης δεν σταμάτησε να ραίνει με γαρύφαλλα την “οικοδέσποινα” του νυχτερινού κέντρου, την οποία “έπνιξε” στα λουλούδια! Καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς φάνηκε να γιορτάζει και να διασκεδάζει, εμφανώς χαρούμενος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ελένη Φουρέιρα: Τι απαντά για το 12άρι που δεν της έδωσε η Αλβανία στη Eurovision!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, κέρδισε 2-0 την ΑΕΚ – Επεισόδια μετά τη λήξη του ματς (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το πρώτο μήνυμα της Ελένης Φουρέιρα μετά τη Eurovision (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ