• LIFE&STYLE

    Η ισχύς εν τη ενώσει: Όταν οι Βαρδινογιάννηδες συνάντησαν την οικογένεια Λαιμού

    vardinogianni


    Το περασμένο Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες, στο κτήμα της οικογένειας Λαιμού επισημοποιήθηκε ο αρραβώνας της νεαρής Μαριάννας Γουλανδρή με τον Φίλιππο Λαιμό.Η γοητευτική εγγονή του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη που είχε δεχθεί την πρόταση γάμου από τον γιο του Νίκου και της Ειρήνης Λαιμού στις Μαλδίβες, τον περασμένο Γενάρη. 

    Ο γάμος τους που αναμένεται να τελεστεί στο Λονδίνο στις αρχές του 2017, ενώνει την δυναστεία Βαρδινογιάννη με την εφοπλιστική δυναστεία Λαιμού επιβεβαιώνοντας και αυτή την φορά την φράση «τα λεφτά πάνε στα λεφτά».

    goulandri

    Το κάλεσμα ήταν σε αυστηρό οικογενειακό κύκλο και δεν θύμιζε σε τίποτε το ξέφρενο πάρτι που έδωσαν τα δύο ερωτευμένα παιδιά τον περασμένο Ιούνιο στην Ίμπιζα, μόνο για τους φίλους τους.

    Ο γάμος της Μαριάννας Γουλανδρή και του Φίλιππου Λαιμού θυμίζει κατά τι αυτόν της μητέρας της Χριστιάνας με τον γοητευτικό Γιώργο Γουλανδρή-γιος του αξέχαστου Big John-που έδεσε με συγγενικούς δεσμούς τους Βαρδινογιάννηδες με τους Γουλανδρήδες, λίγο μετά τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Ο Ζάχος Χατζηφωτίου που έγραφε τότε τον περίφημο «Ίακχο» στον «Ταχυδρόμο» είχε κάνει λόγο για τον γάμο του αιώνα, ο οποίος συγκλόνισε την κοσμική Αθήνα με την λάμψη του.

    party

    Τώρα η πανέμορφη κόρη του ζεύγους ενώνει την ζωή της με τον νεαρό εφοπλιστή, γόνο μιας ισχυρής όσο και ιστορικής δυναστείας και το γεγονός γιορτάστηκε παραδοσιακά στις Σπέτσες. Η συγκίνηση περίσσεψε κατά την άφιξη της Μαριάννας Γουλανδρή συνοδεία Κρητικών λυράρηδων και της οικογένειάς της στο κτήμα της οικογένειας Λαιμού.

    goulandri

    goulandri

    Ήταν ένα όμορφο βράδυ, όπου το ζευγάρι δέχθηκε δώρα και ευχές κάτω από ένα λαμπρό φεγγάρι από τους πολύ στενούς συγγενείς τους, λίγους μήνες πριν τον γάμο τους στο Λονδίνο.

    Η βραδιά δεν θύμιζε σε τίποτε το ξέφρενο τριήμερο πάρτι στην Ίμπιζα αποκλειστικά για τους φίλους τους, όπου η σαμπάνια έρευσε άφθονη, ο χορός σε διάσημα κλαμπ περίσσεψε και τα φωτογραφικά ενσταντανέ αποτύπωσαν περίτρανα την glam διάθεση και το τρελό κέφι των παριστάμενων.

    Πλέον μετά τις Σπέτσες αναμένεται το μυστήριο-πιθανότατα στην Αγία Σοφία του Λονδίνου-που θα συγκεντρώσει δεκάδες ισχυρούς του χρήματος από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε έναν μυθικό γάμο που θα γράψει το δικό του πολύ ξεχωριστό κεφάλαιο.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/kendall-jenner-ton-kardashians-apokalipti-ti-prepi-na-kani-enas-antras-gia-na-tin-apoktisi-pics/68793



    ΣΧΟΛΙΑ