• LIFE&STYLE

    Υπέροχα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε σε λιγότερο από 1 λεπτό

    • NewsRoom


    Κεφάλαιο: καθημερινό hairstyling. Αλήθεια πόσες από εσάς ξυπνάτε το πρωί και δεν έχετε ούτε διάθεση ούτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα μαλλιά σας, με αποτέλεσμα να τα φτιάχνετε κάθε μέρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο; Οι περισσότερες υποθέτουμε! Τι θα λέγατε αύριο να δοκιμάζατε ένα διαφορετικό χτένισμα που δε θα σας πάρει περισσότερο από ένα λεπτό; Κι όμως, γίνεται! Δείτε παρακάτω τις 6 πανεύκολες και γρήγορες προτάσεις μας, εμπνευστείτε για τις επόμενες εμφανίσεις σας και πατήστε το snooze χωρίς τύψεις.

    hairstyling-2.jpg

    Ατημέλητο half-bun

    Οι celebrities, σε άκρως ’80s διάθεση φέτος, αγαπούν την half up ψηλή κοτσίδα, με τη Beyonce να την επιλέγει ακόμη και για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Μία πιο cool και γρήγορη παραλλαγή αυτού του much-loved χτενίσματος είναι το half-bun, μισά μαλλιά δηλαδή (στο ύψος των αυτιών) πιασμένα σε ατημέλητο κότσο και τα υπόλοιπα ελεύθερα κάτω. Μας αρέσει γιατί ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών και σε όλα τα μήκη και δείχνει τόσο effortless.

    Slick-back

    Αν ξεκινάτε το πρωί σας απαραίτητα με ένα γρήγορο ντους, αλλά μετά δεν έχετε χρόνο για να κάνετε styling τα μαλλιά σας, σας έχουμε τη λύση. Στεγνώστε τα πρόχειρα με το πιστολάκι, δουλέψτε τις ρίζες με λίγο αφρό, χτενίστε τα προς τα πίσω με τα δάχτυλά σας και voila… ένα slick back look στο λεπτό!

    hairstyling-3.jpg

    Hair-wrapped κοτσίδα

    Μπορεί το λαστιχάκι στην κοτσίδα να είναι απαραίτητο και άκρως πρακτικό, αλλά chic δεν το λέτε. Κρύβοντάς το όμως κάτω από μία τούφα μαλλιών, όχι μόνο αναβαθμίζετε το look σας αλλά δημιουργείτε αυτόματα και ένα καινούριο hairstyle.

    Looped χαμηλός κότσος

    Οι επιδείξεις μόδας κάθε σεζόν παρέχουν απεριόριστη έμπνευση για ατημέλητα χτενίσματα. Επειδή όμως οι επαγγελματίες hairstylists έχουν την τάση να κάνουν ακόμη και το πιο περίπλοκο look να δείχνει εύκολο, εμείς δοκιμάσαμε να φτιάξουμε τον συγκεκριμένο looped χαμηλό κότσο και δε μας πήρε περισσότερο από 60 δευτερόλεπτα. Τέλειο;

    hairstyling-4.jpg

    Σχέδια με φουρκέτες

    Ποιος είπε ότι οι φουρκέτες δε μπορούν να δείξουν στιλάτες; Δείτε για παράδειγμα το συγκεκριμένο look με το τριγωνικό σχήμα στο πίσω μέρος που εντοπίσαμε στο Pinterest και πάρτε ιδέες για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά αυτό το κατά τα άλλα βαρετό αξεσουάρ.

    Αξεσουάρ στο πλάι

    Για φέτος τον χειμώνα, τα αξεσουάρ είναι ό,τι πιο hot στο styling των μαλλιών. Ειδικά, οι μπαρέτες με πέρλες και πετράδια, στερεωμένες στο πλάι των μαλλιών, βρίσκονται παντού το τελευταίο διάστημα. Εσείς ακόμη να τις δοκιμάσετε;

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 5 στιλάτοι τρόποι να ανανεώσετε την κλασική κοτσίδα στα μαλλιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 λάθη στα μαλλιά που σας κάνουν άθελά σας να φαίνεστε μεγαλύτερες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις τρόποι να ισιώσετε τα μαλλιά σας χωρίς καθόλου θερμότητα



    ΣΧΟΛΙΑ