ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα φλας των φωτογραφικών φακών τράβηξαν πάνω τους Έφη Αχτσιόγλου και Δόμνα Μιχαηλίδου.
Οι δυο εντυπωσιακές κυρίες τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους κατά την διάρκεια της παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εργασίας.
Μάλιστα, η πρώην υπουργός Εργασίας ,Έφη Αχτσιόγλου είχε και μια ιδιαίτερα θερμή χειραψία με τη νέα υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Η Έφη Αχτσιόγλου φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα
Δείτε τις φωτογραφίες



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Τον είχαν βρει με τραύμα από όπλο μέσα στο γραφείο του στην Αττάλεια
- Ρόδος: Δύο γυναίκες νεκρές σε τροχαίο δυστύχημα
- Δένδιας: Αύριο θα υποδεχθεί στην Αθήνα τον υπουργό Επικρατείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
- Axios: Η Κούβα προμηθεύτηκε 300 στρατιωτικά drones και σχεδιάζει επιθέσεις σε αμερικανικούς στόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.