ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μιχαηλίδου: Καινούργιες ευκαιρίες για 40 οικογένειες και ευάλωτα νοικοκυριά στο πρόγραμμα κοινωνικής στέγασης
Τα φλας των φωτογραφικών φακών τράβηξαν πάνω τους Έφη Αχτσιόγλου και Δόμνα Μιχαηλίδου.
Οι δυο εντυπωσιακές κυρίες τράβηξαν πάνω τους τα βλέμματα και εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους κατά την διάρκεια της παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Εργασίας.
Μάλιστα, η πρώην υπουργός Εργασίας ,Έφη Αχτσιόγλου είχε και μια ιδιαίτερα θερμή χειραψία με τη νέα υφυπουργό Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Η Έφη Αχτσιόγλου φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα ενώ η Δόμνα Μιχαηλίδου επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα
Δείτε τις φωτογραφίες



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.