• LIFE&STYLE

    Ηλίας Κωνσταντίνου για Εύη Βατίδου: Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά – Πώς γνωρίστηκαν

    • NewsRoom
    Ηλίας Κωνσταντίνου και Εύη Βατίδου

    Ηλίας Κωνσταντίνου και Εύη Βατίδου


    Για τη γνωριμία και τη σχέση του με την Εύη Βατίδου μίλησε ο νέος σύντροφός της, Ηλίας Κωνσταντίνου.

    Το 35χρονο μοντέλο μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα δήλωσε πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.

    «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τέτοια γυναίκα μόνο έρωτας με την πρώτη ματιά θα μπορούσε να είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Και αποκάλυψε ότι «Γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο ενός μεγάλου ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη με το οποίο συνεργαζόμαστε. Την πέτυχα πάνω στον διάδρομο να τρέχει εκείνη την ώρα, πέρασα από δίπλα της, χαιρετηθήκαμε και έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η όμορφη ιστορία».

    Μιλώντας για τον εαυτό του, ο Ηλίας Κωνσταντίνου δήλωσε ότι «Είμαι απόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων, με δύο μεταπτυχιακά, ήμουν ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή και έχω ασχοληθεί με τα κοινά».

    Επιστρέφοντας στην Εύη Βατίδου, συμπλήρωσε ότι «Όλος μου ο κύκλος ήξερε από την πρώτη στιγμή αυτό που έχω με την Εύη. Το μόνο χάσμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το χιλιομετρικό.

    Προσπαθούμε να λύσουμε λίγο τη διαφορά Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Υπάρχει μία δυσκολία αλλά αυτό μας έφερε κοντά με την Εύη. Δεν είμαι ζηλιάρης. Θα της πω αν κάτι με ενοχλήσει αλλά δεν κάνω σκηνές ζήλιας. Στην Εύη ερωτεύτηκα την ομορφιά της, τη δυναμικότητα, την ειλικρίνειά της».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ