• LIFE&STYLE

    Ειδικοί προειδοποιούν: Πλησιάζει η μέρα που τα robot θα παίρνουν την παρθενιά των εφήβων

    • NewsRoom


    O κίνδυνος είναι υπαρκτός. Στο νέο virtual κόσμο, oι έφηβοι είναι πιθανόν ακόμα και να χάνουν την παρθενιά τους από τα robot! Ο Noel Sharkey, ομότιμος καθηγητής ρομποτικής στο Πανεπιστήμιο του Sheffield προειδοποιεί ότι οι Android κούκλες του sex, μπορεί να έχουν επιβλαβείς συνέπειες για την κοινωνία, καθώς σταδιακά θα υποκαταστήσουν τις ανθρώπινες σχέσεις.  Όπως εκτιμά, μαζί με την αυξανόμενη αναζήτηση βίντεο- πορνό μέσω διαδικτύου, μια παρόμοια ρομποτική επανάσταση προκάλεσε σεισμό στην παγκόσμια κοινωνία με εκτεταμένες συνέπειες.

    whysexrobots

    Ο ομότιμος καθηγητής εξήγησε στο Science Festival, επιστημονικό Φεστιβάλ στο Cheltenham, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γενικά, αν κάποιος-α έχει σεξουαλικές σχέσεις με μια μηχανή, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση όταν η πρώτη του σεξουαλική επαφή είναι με μια μηχανή; Τι θα πιστεύει και πως θα ξεχωρίζει το αντίθετο φύλο; Ποια θα είναι η οπτική του για τα δύο φύλα; Προσθέτει ότι τα robot θα γίνουν μέρος της πραγματικής μας ζωής, αποτρέποντας τους ανθρώπους να δημιουργούν σχέσεις με συνανθρώπους τους.

    ROBOT
    «Στην αγορά της Κίνας και των ΗΠΑ υπάρχουν ήδη robot- κούκλες του sex που έχουν μια περιορισμένη δυνατότητα να αναγνωρίζουν ομιλίες. Αυτές οι κούκλες ,όμως, δεν θα πρέπει να πωλούνται σε παιδιά κάτω των 16 ετών, αλλά είναι ίσως αναπόφευκτο ότι θα πέσει κάποια στιγμή στα χέρια τους», λέει ο καθηγητής Noel Sharkey. Συνεχίζει λέγοντας πως τα συγκεκριμένα robot είναι διαθέσιμα στην αγορά ήδη αλλά θα χρησιμοποιούνται πιο συχνά σε και από περισσότερους σε 10 χρόνια από τώρα. Πιστεύω όμως ότι θα υπάρχει όριο ηλικίας.
    Υπάρχει μια ποικιλία στις κούκλες- robot.

    ROBOT3

    Η γυναίκα ρομπότ ονομάζεται Roxxxy και ο άνδρας Rocky με την τιμή αγορά τους να κυμαίνεται γύρω στις 7.000 ευτρώ. Οι κούκλες έχουν διαφορετικό χρώμα προσώπου, δέρματος και χρώμα μαλλιών δίνοντας έτσι ευρεία γκάμα επιλογής στον πελάτη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/irthe-to-telos-tou-romantismou-dite-tis-terasties-allages-sti-zoi-mas-mechri-to-2040/32335

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/kalokeri-ke-choris-doulia-min-tempeliazis-axiopiise-ton-chrono-sou/52384



    ΣΧΟΛΙΑ