• LIFE&STYLE

    Η ζάχαρη σκοτώνει: Δείτε τις τρομακτικές επιπτώσεις της μέσα από συγκλονιστικές φωτογραφίες

    • NewsRoom


    Με μια σειρά από φωτογραφίες αριστούργημα, επέλεξε η Diabetes Association της Ταϊλάνδης, να ενδύσει την νέα διαφημιστική της καμπάνια για την ενημέρωση των πολιτών όσον αφορά τους κινδύνους που εγκυμονεί η ζάχαρη. Η καμπάνια έχει ως στόχο εκτός της ενημέρωσης των πολιτών για τους κινδύνους της ζάχαρης και την προειδοποίηση του κοινού για την πιθανότητα εμφάνισης πολλών ασθενειών που προκαλεί η πρόσληψη ζάχαρης, όπως τον διαβήτη τύπου 2.

    Όλοι γνωρίζουμε ότι η ζάχαρη είναι κακή για τον οργανισμό μας, αλλά συχνά σκεφτόμαστε μόνο από τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει για τα δόντια μας και το βάρος μας.

    Η νέα εκστρατεία εναντίον της ζάχαρης “Sweet Kills” με την βοήθεια εξαιρετικών φωτογραφιών που δημιούργησε ο Ταϊλανδός καλλιτέχνης, Nattakong Jaengsem, παρουσιάζει με έναν άκρως καλλιτεχνικό τρόπο την επίδραση της ζάχαρης στο ανθρώπινο σώμα.

    Μέσα από τις συγκλονιστικές εικόνες παρουσιάζονται με έναν, ομολογουμένως, αριστουργηματικό τρόπο το πως δημιουργούνται διάφορες πληγές και μολύνσεις στο σώμα από την υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης και την αδυναμία του ανθρώπινου οργανισμού να της επουλώσει εξαιτίας αυτού.

    Η υπερβολική κατανάλωση ζάχαρης επομένως, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς η πρόσληψη της μπορεί να προκαλέσει ασθένειες που συνδέονται με την δραματική μείωση της ικανότητας του οργανισμού να αυτοθεραπευτεί με τρομακτικές συνέπειες, όπως αυτό του ακρωτηριασμού.

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/article-i-megali-krisi-tis-coca-cola-ke-tis-pepsi/34273

     



    ΣΧΟΛΙΑ