• LIFE&STYLE

    Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει: «Έχουμε βγάλει την 5αδα του GNTM» (video)

    • NewsRoom

    Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός


    Σε αποκαλύψεις σχετικά με το GNTM προχώρησε η Βίκυ Καγιά, σε πρόσφατη δημόσια έξοδο που πραγματοποίησε.

    Η αγαπημένη κριτής του GNTM και μοντέλο εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους δημοσιογράφους.

    Η ίδια έσπευσε να δηλώσει ότι:

    «Ποτέ δεν βάφομαι εκτός δουλειάς. Συγγνώμη, δεν με ξέρετε τόσα χρόνια; Από μικρή με το μακιγιάζ και όλα αυτά, έχω λίγο κουραστεί. Εκτός καθηκόντων δεν βάφομαι».

    Μιλώντας για το GNTM, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο ριάλιτι του Star μεταξύ των μοντέλων, ενώ αποκάλυψε ότι ήδη γνωρίζει ποιες είναι οι 5 φιναλίστ του φετινού διαγωνισμού.

    «Μου αρέσει και να γίνεται η δουλειά σωστά, αλλά να βάζουμε και δύσκολα, γιατί έτσι κάπως καταλαβαίνεις πόσα μπορεί ο άλλος να αντέξει και τι μπορεί να κάνει. Γιατί, όταν βγεις πραγματικά στην αρένα της δουλειάς, δεν υπάρχει εκεί κλίκα και “ξεκλίκα”, υπάρχει αυτός που μπορεί και αντέχει και είναι καλός στη δουλειά του», δήλωσε για τις δοκιμασίες που περνούν τα κορίτσια στον διαγωνισμό.

    Για όσα ακούγονται μέσα στο σπίτι από τα μοντέλα, η Βίκυ Καγιά δήλωσε ότι:

    «Κανείς ποτέ δεν έχει πει στα κορίτσια τι να πουν. Η καθεμία εκφράζει τη δική της αλήθεια και είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Έτσι είναι τα πράγματα».

    Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να δει στην πεντάδα τα κορίτσια που κατάφεραν εν τέλει να φτάσουν.

    «Εμείς στα γυρίσματα έχουμε φτάσει στην πεντάδα, μια πεντάδα που εγώ δεν την περίμενα», δήλωσε κάτι που προμηνύει μεγάλες ανατροπές, όπως άλλωστε δείχνουν και οι διαρροές.

    Δίνοντας και μία μικρή γεύση από το αποψινό επεισόδιο, η Βίκυ Καγιά ανέφερε ότι:

    «Στο επεισόδιο που έρχεται μας είπε η Χαρά ότι η Ελευθερία δέχεται bullying στο σπίτι. Ε, τι το ήθελαν και μου το είπαν εμένα; Έγινα Τούρκος.

    Πήρα μία απάντηση ότι δεν είναι ακριβώς bullying, ότι και αυτή μας προκαλεί και τους λέω “ακούστε να δείτε κάτι. Δεν ξέρω ποιος προκαλεί ποιον και αν προκαλεί κάποιον, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και καμία λογική στο να κοροϊδεύεις και να πειράζεις κάποιον. Δεν υπάρχει δικαιολογία, απλά σταματήστε το τώρα”».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ