• LIFE&STYLE

    Η Τόκιο του «La casa de papel» πόσταρε στα ελληνικά ντυμένη αρχαία Ελληνίδα και «έριξε» το Instagram

    La Casa de Papel


    Το post των 2 εκατ. likes που ξετρέλανε τους Έλληνες θαυμαστές της

    Ένα νέο post έκανε η «Τόκιο», η αγαπημένη ηρωίδα της δημοφιλούς ισπανόφωνης σειράς του Netflix, «La Casa de Papel», που εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της ακολούθους, οι οποίοι της χάρισαν 2 εκατ. likes.

    Η κατά κόσμον Ούρσουλα Κορμπέρο είναι το νέο, ανερχόμενο, τηλεοπτικό αστέρι που έρχεται από την Ισπανία, αλλά έχει κατακτήσει ολόκληρο τον πλανήτη, που την γνώρισε και την απόλαυσε μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά – φαινόμενο του Netflix, «La casa de papel».

    Η μελαχρινή, σέξι ηθοποιός, στα 31 της, έχει ήδη καταφέρει πολλά. Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς στη χώρα της, αλλά και στο παγκόσμιο ανδρικό κοινό. Ακόμη, έχει κάνει δουλειές ως μοντέλο και δεν σταματά εκεί. Είναι πολύ ενεργή στα social media, καθώς μετρά 20 εκατ. followers!

    Μια δημοσίευση που έκανε χθες η Κορμπέρο στο Instagram ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Πιο συγκεκριμένα, η τηλεοπτική Τόκιο δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της, στις οποίες φαίνεται να είναι ντυμένη σαν αρχαία Ελληνίδα θεά. Με διάφορες αποχρώσεις του μωβ, η Κορμπέρο φορά ένα ριχτό φόρεμα αρχαιοελληνικού στυλ, ενώ και τα μαλλιά της ήταν σπαστά και πιασμένα πίσω. Φορά, επίσης, χρυσά, κρεμαστά σκουλαρίκια και χρυσή πόρπη στον ένα ώμο.

    Αναγνωρίζοντας προφανώς και η ίδια πόσο έμοιαζε με αρχαία Ελληνίδα, έτσι όπως ήταν ντυμένη, η ηθοποιός αποφάσισε να συνοδεύσει αυτές τις φωτογραφίες με μία λεζάντα γραμμένη στα ελληνικά.

    Η ηθοποιός δεν διευκρίνισε στην ανάρτησή της αν είναι ντυμένη έτσι για κάποια φωτογράφιση ή, ενδεχομένως, για κάποιον νέο ρόλο, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ξετρέλανε τους φαν της, που της χάρισαν 2 εκατ. likes, ενώ ιδιαίτερο ενθουσιασμό προκάλεσε στους Έλληνες που την παρακολουθούν με την επιλογή της λεζάντας στα ελληνικά.

    Δείτε την ανάρτηση της «Τόκιο»:

    View this post on Instagram

    Χορεύω twerk μόνη 🦋

    A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita) on



    ΣΧΟΛΙΑ