• LIFE&STYLE

    Η θύελλα δεν κοπάζει, ο Λιάγκας δεν σταματά: H νέα τοποθέτηση του παρουσιαστή για το ζήτημα που τον «καίει»

    • NewsRoom
    λιαγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Ο χρόνος που περνά δεν φαίνεται να λειτουργεί βοηθητικά για τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του που, μετά την εκπομπή της Πέμπτης, αντιμετωπίζουν δημόσια κατακραυγή για τον απρεπή τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε φοιτήτρια στην βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

    Τις ημέρες που ακολούθησαν της εκπομπής, ξέσπασε ένα πυρ ομαδόν κατά του παρουσιαστή, καθώς, μετά από καταγγελία μιας γυναικείας οργάνωσης, η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήρθε αντιμέτωπη με μια ομάδα οργισμένων σωματείων, την παρέμβαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), αλλά και την πειθαρχική δίωξη του ίδιου από την ΕΣΗΕΑ.

    Καθώς η θύελλα οργισμένων αντιδράσεων δεν κατευνάζεται, ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ζητήσει και πάλι μια δημόσια συγνώμη για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το εν λόγω, τόσο ευαίσθητο και κατακριτέο θέμα στην εκπομπή του.

    Η αφορμή δόθηκε όταν η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της, που της ευχήθηκαν για τα γενέθλιά της, ζητώντας πάνω από όλα υγεία. Τότε ο παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία και σχολίασε: «Και μυαλό, συγκεντρωμένο».

    «Μερικές φορές φεύγει και το γραπώνουμε μέσα», ανέφερε με τη σειρά της η Ελεάννα Τρυφίδου. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ανθρώπινο. Όπως και το συγγνώμη είναι ανθρώπινο και πρέπει να γίνεται δεκτό κάποιες φορές. Ειδικά άμα είναι ξεκάθαρο και ειλικρινές. Και το ξαναλέμε πάλι, δεν έχουμε πρόβλημα».

    Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου ο παρουσιαστής ζήτησε εκ νέου συγνώμη για το ζήτημα:

    Στις εξελίξεις που έχουν προκύψει επί του ζητήματος έρχεται να προστεθεί και μια δημόσια τοποθέτηση που ήρθε από τον Παύλο Γερουλάνο, που είχε θέση υποψηφιότητα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ο οποίος θέλησε να σχολιάσει το ρόλο της Κατερίνας Γκαγκάκη σε όλο αυτό το ζήτημα.

    Ο πρώην υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων ζήτησε, συγκεκριμένα, την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη.

    Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου για το ζήτημα:
    H ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου για την Κατερίνα Γκαγκάκη



    ΣΧΟΛΙΑ