• LIFE&STYLE

    Η συγκλονιστική φωτογραφία της άτυχης αεροσυνοδού της EgyptAir που “ράγισε” καρδιές


    Η Samar Ezz Eldin, αεροσυνοδός της μοιραίας πτήσης MS804 της EgyptAir, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία στο προφίλ της στο Facebook που έμελλε να είναι προφητική. Η εικόνα αυτή απεικονίζει μια αεροσυνοδό με βρεγμένη στολή να σέρνει μια βαλίτσα έξω από το νερό με φόντο ένα αεροσκάφος να βυθίζεται.

    Η επίμαχη προφητική φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της η άτυχη αεροσυνοδός
    Η επίμαχη προφητική φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της η άτυχη αεροσυνοδός

    Η άτυχη κοπέλα ήταν ανάμεσα στα πρώτα θύματα του Airbus A320 που ταυτοποιήθηκαν από τους ερευνητές. Την ανακάλυψαν τα συνεργεία καθώς έψαχναν στα συντρίμμια του αεροσκάφους, όπου βρήκαν ένα διαμελισμένο χέρι, βαλίτσες και μια πετρελαιοκηλίδα έκτασης 2 μιλίων στη Μεσόγειο συν τοις άλλοις.

    Μετά την τραγωδία, πολλοί διαδικτυακοί φίλοι της άτυχης κοπέλας έσπευσαν να γράψουν σχόλια στο προφίλ της κάτω από την προφητική φωτογραφία.

    “Δεν υπάρχει άλλη δύναμη από αυτή του Θεού. Ένιωθε ότι θα της συμβεί. Προσεύχομαι να μην έχει πεθάνει, αλλά αν έχει χαθεί ο Θεός να τη συγχωρήσει”, “Μία εικόνα για το τέλος της αεροσυνοδού”, “Τραγική ειρωνεία”, είναι μερικά μόνο από αυτά που της έγραψαν.

    Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι η Samar Ezz Eldin είχε ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία λίγο πριν από την πρόσληψή της στην EgyptAir για πρώτη φορά. Όμως την ανάρτησε άλλες τρεις φορές πριν πραγματοποιήσει μεγάλα δρομολόγια.

    Την αγάπη της όμως για την αεροπορία δεν μπορούσε να τη νικήσει τίποτα. Η ίδια είχε αναρτήσει σχετικές εικόνες στο προφίλ της με κείμενα όπως “Keep Calm and Love Aviation” και “This is my life Eat, Sleep, Fly”.

    Η άτυχη αεροσυνοδός, που εργαζόταν για την EgyptAir τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε παντρευτεί πριν από έξι μήνες. Ένας φίλος της παράλληλα δήλωσε ότι είχε προαίσθημα πως θα έχανε τη ζωή της σε αεροπορικό δυστύχημα, γεγονός που επαληθεύτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/egyptair-sinechizete-i-anazitisi-gia-ta-mavra-koutia-pou-tha-lisoun-to-mistirio-tis-aeroporikis-tragodias/47097

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/profilakisteos-o-andreas-martinis-eleftheri-i-sizigos-tou/47130

     



    ΣΧΟΛΙΑ