• LIFE&STYLE

    Οι σέξι δίδυμες – bodybuilders που… αναστατώνουν τα social media! (photos)


    Είναι δίδυμες, πανέμορφες, με γυμνασμένα σώματα και ετοιμάζονται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό fitness για bodybuilders. Η Jenny και η Lucy West, ξεκίνησαν τα βάρη μόλις πριν από λίγα χρόνια και είναι σήμερα οι μοναδικές γυναίκες επαγγελματίες bodybuilders σε γυμναστήριο σε ολόκληρο τον κόσμο. Δίνουν, επίσης, συμβουλές για fitness και υγιεινή διατροφή, προσφέροντας τις γνώσεις τους σε όποιον χρειάζεται καθοδήγηση.

    tweens

    Η Jenny και η Lucy είναι 29 ετών και ζουν στην Αγγλία. Η Jenny ξεκίνησε συστηματικά το bodybuilding πριν από τρία χρόνια, ενώ η Lucy το ξεκίνησε ως χόμπι μόλις πέρυσι.

    Μόλις σε δύο μήνες, οι σέξι δίδυμες απέκτησαν πάνω από 8.000 οπαδούς στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram. Το bodybuilding τους άλλαξε εντελώς τη ζωή.

    twins7

    Στην αρχή, τα κορίτσια ανησυχούσαν μήπως το άθλημα αυτό τους κάνει «πιο ογκώδεις», αλλά οι φόβοι τους ανεστάλησαν όταν ξεκίνησαν να κάνουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. «Ήταν για εμάς πρόκληση το γεγονός ότι θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τα βάρη για να αλλάξουμε το σώμα μας», εξήγησαν. «Θέλαμε πάντα γλουτούς, καμπύλες και λεπτότερη μέση».

    tweens6

    Στη συνέχεια, οι δίδυμες άρχισαν να κάνουν πιο δυναμική προπόνηση και να μαθαίνουν περισσότερα για το fitness και το bodybuilding. «Πραγματικά πιστεύω ότι το σώμα είναι ο ναός μας», δήλωσαν τα κορίτσια.

    twins8



    ΣΧΟΛΙΑ