ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το κορυφαίο φιλανθρωπικό Gala για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιεί ο ΟΠΑΠ για ένα καλό σκοπό, αφιερωμένο στα παιδιά. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα κατευθυνθούν για τη στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), δύο αναγνωρισμένων φορέων, με αποστολή τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.
Η συμμετοχή του επιχειρηματικού κόσμου στο συγκεκριμένο Gala είναι ήδη πολύ μεγάλη, καθώς οι μεγάλες πρωτοβουλίες που υλοποιεί ΟΠΑΠ αγκαλιάζονται πάντα με ιδιαίτερη θέρμη. Αντίστοιχη είναι και η συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών οι οποίοι αφιλοκερδώς θα δώσουν δυναμικό παρόν σε ένα μοναδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Παράλληλα, πολλές εκπλήξεις και μοναδικές εμπειρίες περιμένουν όλους όσοι θα βρεθούν στο Gala, την ερχόμενη Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινο φως για τον Κάθετο Διάδρομο – Νέα εποχή στην ενέργεια
- «Block στη βία – Ώρα ευθύνης για την ανήλικη παραβατικότητα»
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός τουρισμός δεν έχει επηρεαστεί από την κρίση στη Μέση Ανατολή
- Δικαστής στις ΗΠΑ μπλοκάρει προσωρινά την «μαύρη λίστα» του Πενταγώνου κατά της Anthropic
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.