• LIFE&STYLE

    Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει το μυστικό της ευτυχίας στην 30χρονη σχέση της

    • NewsRoom


    Η 64χρονη εκατομμυριούχος επιχειρηματίας Όπρα Γουίνφρεϊ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού People και αποκαλύπτει πώς η σχέση της με τον σύντροφό της έμεινε ισχυρή και ακλόνητη όλα αυτά τα χρόνια.

    Η ίδια παραδέχτηκε πως για η μακροβιότητα και η επιτυχία της σχέσης της οφείλονται στο γεγονός πως δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον Στέντμαν Γκράχαμ, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Τόσο εγώ όσο και ο Στέντμαν λέμε πως αν είχαμε παντρευτεί, δεν θα ήμασταν τώρα μαζί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι’ αυτό, σίγουρα δεν θα ήμασταν παντρεμένοι κυρίως επειδή θα είχαμε διαφορετικές απόψεις επάνω σε αυτό το θέμα».

    Η επιτυχημένη δημοσιογράφος γνώρισε τον μακροχρόνιο σύντροφό της το 1986 και έγιναν ζευγάρι το 1992.

    Ο Στέντμαν ουδέποτε ζήτησε κάτι από την Όπρα Γουίνφρεϊ, όπως το να μαγειρέψει κάτι, αλλά η Όπρα πιστεύει πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν παντρεύονταν.

    «Είναι ένας παραδοσιακός τύπος, αλλά αυτή είναι μια εντελώς μη παραδοσιακή σχέση. Αν παρέμενε μια σχέση, ήταν κάτι που μπορούσα να διαχειριστώ. Εάν γινόμουν σύζυγος, τότε θα έπρεπε να ακολουθήσω κάποιους κανόνες, οποιοιδήποτε κι αν ήταν αυτή, κάτι που δεν θα ήταν καλό», δηλώνει.

    Όσον αναφορά στις απόψεις της για τη μητρότητα και τα παιδιά, η ίδια δηλώνει ότι: «Κάνοντας το Oprah Show διαπίστωσα το βάθος της ευθύνης και της θυσίας που πραγματικά απαιτείται όταν είσαι μητέρα».

    Συμπλήρωσε ακόμη ότι «το καμπανάκι της μητρότητας δεν χτύπησε σε μένα. Μου αρέσουν τα μωρά, αλλά μου αρέσουν του τύπου: ‘Γεια σου μωράκι! Τώρα πήγαινε εκεί’. Μου αρέσουν τα παιδιά όταν μπορούν να μου μιλήσουν και να μου πουν ποιο είναι το πρόβλημα. Το να τα βρεις έτοιμα στην ηλικία των 12 ετών, είναι πραγματικά τέλειο για μένα».



    ΣΧΟΛΙΑ