• LIFE&STYLE

    Η Ντέμι Μουρ με τις κούκλες κόρες της σε σπάνια εμφάνιση

    • NewsRoom
    ντεμι μουρ

    Ντέμι Μουρ


    Εντυπωσιακή και λαμπερή εμφανίστηκε η Ντέμι Μουρ στο exclusive event που διοργάνωσε το περιοδικό Harper’s Bazaar, σε συνεργασία με τον οίκο μόδας Salvatore Ferragamo, στη Νέα Υόρκη, με αφορμή το επίσημο λανσάρισμα του βιβλίου της με τίτλο Inside Out.

    Στο πλευρό της βρέθηκαν οι δυο της κόρες, Rumer και Tallulah Willis, από το γάμο της με τον Μπρους Ουίλις, οι οποίες πόζαραν με τη μητέρα τους.

    Η Ντέμι Μουρ τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της φορώντας ένα ασπρόμαυρο κοστούμι Salvatore Ferramo.

    Το παντελόνι που επέλεξε ήταν oversized και ψηλόμεσο και κολάκευε τη μέση της, ενώ, μέσα από το μακρύ σακάκι, επέλεξε να φορέσει ένα cool chic λευκό μπλουζάκι.

    H 56χρονη Demi δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Spring Place.

    Η Rumer διάλεξε για την περίσταση ένα κόκκινο μακρύ φόρεμα κι ένα statement-coat που κέρδισε τις εντυπώσεις, ενώ η Tallulah προτίμησε κάτι πιο bold, φορώντας ένα κοστούμι με εκκεντρικό φλοράλ μοτίβο κι ένα ριγέ πουκάμισο.

    Μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων βρέθηκαν και οι σχεδιαστές Donna Karan και Paul Andrew -ο οποίος είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού οίκου.

    Μιλώντας με την αρχισυντάκτρια του αμερικανικού Harper’s Bazaar λίγο πριν την έναρξη του event, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι πολλές φορές σκέφτεται την πορεία της στο παγκόσμιο στερέωμα και το πώς κατάφερε να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα.

    Στις σελίδες του νέου βιβλίου, η ίδια μιλά για τους άνδρες της ζωή της, τον αγώνα της για απεξάρτηση και τη σεξουαλική κακοποίηση στα 15 της χρόνια.

    Αποκαλυπτική, χωρίς να μασά τα λόγια της, υπογραμμίζει ότι πίσω από τα λαμπερά κόκκινα χαλιά και τα αμέτρητα εξώφυλλα σε περιοδικά, τα πράγματα, πολλές φορές, είναι εντελώς διαφορετικά και πολύ πιο σκοτεινά από αυτό που δείχνουν.



    ΣΧΟΛΙΑ