• LIFE&STYLE

    Η Νόνη Δούνια ανέβασε φωτογραφία με τη μητέρα της και το Instagram «πήρε φωτιά»!

    • NewsRoom

    Νόνη Δούνια


    Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε η βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνοντας τους διαδικτυακούς φίλους και υποστηρικτές της να «λιώσουν».

    Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στις Σπέτσες, έναν προορισμό που αποτελεί προσωπικό καταφύγιο, τόσο για την ίδια, όσο και για την οικογένειά της, αφού πηγαίνει εκεί από την παιδική της ηλικία. Οι Σπέτσες είναι, άλλωστε, ο τόπος γέννησης της μητέρας της, ενώ η οικογένεια έχει διατηρήσει το πατρικό σπίτι, το οποίο χρησιμοποιεί ως εξοχική κατοικία.

    Η ίδια η Νόνη Δούνια, μάλιστα, εκφράζοντας την αγάπη της για τον τόπο καταγωγής της μητέρας της, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ζήσει, κάποια στιγμή, μόνιμα εκεί.

    H Nόνη Δούνια πραγματοποίησε, λοιπόν, μια μικρή απόδραση στο αγαπημένο της νησί, έχοντας μάλιστα την καλύτερη παρέα μαζί της, αφού ήταν παρέα με τη μητέρα της. Η βουλευτής μάλιστα θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους και γι’ αυτό δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τη μαμά της και να δημοσιεύσει αυτή την τρυφερή στιγμή της ίδιας με ένα από τα σημαντικότερα πρόσωπα της ζωής της και εκείνη που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

    Στην ανάρτηση που έκανε, η βουλευτής έγραψε μάλιστα και μια τρυφερή λεζάντα. «Μάνα και κόρη σε βραδινή έξοδο», έγραψε συγκεκριμένα η Νόνη Δούνια.

    Οι ακόλουθοι της κ. Δούνια φαίνεται να ενθουσιάστηκαν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, καθώς αμέσως ξεκίνησε μια βροχή σχολίων κάτω από τη φωτογραφία με τη μητέρα της, τα οποία σχολίασαν την τρυφερότητα της δημοσίευσης.

    Ενδεικτικά, ένας εκ των διαδικτυακών της φίλων έγραψε σε σχόλιο «Το θαύμα της συνέχειας της ζωής και το θαύμα της αληθινής αγάπης αποτυπώνεται στην υπέροχη φωτογραφία σας! Το χαμόγελό σας δείχνει την αξία της σχέσης!».

    Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση της Νόνης Δούνια με την μητέρα της:



    ΣΧΟΛΙΑ