ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη και η εκπομπή «Πρωινό Ant1», συνάντησε την πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής Μάρλεν Γρυντάκη και μίλησαν για τους κριτές του ριάλιτι.
«Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο Νίντζας, ο στρατηγός μας. Είναι στην κουζίνα, στη δουλειά του και όλα αυτά που φτιάχνει, ο τρόπος που πειθαρχεί το προσωπικό του στην κουζίνα.
Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το sex symbol των κριτών. Έχει αυτό το στυλ που προσελκύει όλες τις γυναίκες. Λίγο καθυστερούσε τα γυρίσματα, καμιά φορά μπέρδευε τα λόγια του. Ήταν λόγω κούρασης γιατί έτρεχε και το μαγαζί του, εγώ τον καταλαβαίνω γιατί ήταν όλη μέρα στον δρόμο ο άνθρωπος.
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι η χαρά της ζωής, η χαρά της παρέας, έχει χιούμορ, κάνει πλάκες, πειράζει τους άλλους. Το ίδιο κάνει και ο κ. Κοντιζάς, ο οποίος πειράζει πάρα πολύ τον κ. Κουτσόπουλο», ανέφερε η Μάρλεν.
Όταν η δημοσιογράφος την πληροφόρησε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έκανε πρόταση συνεργασίας στην Μαρία Μπέη, η Μάρλεν απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη: «Καλά να πάθει».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Bch9tESZ_l4&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξενοδοχείο Patmos Aktis: Το μεγάλο «άλμα» του 2026 με την υπογραφή της SMERemediumCap
- Ξενοδοχείο Coco-Mat: Νέο πρόστιμο από το ΣτΕ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής επειδή αργεί η κατεδάφιση 3 παράνομων ορόφων
- ΠΑΣΟΚ: Θα καλέσει τη ΝΔ να ψηφίσει την άρση της ασυλίας των βουλευτών – Επιμένει για πρόωρες εκλογές
- Κίνα: Στοίχημα η αποτίμηση άνω των 3,5 τρισ. γιουάν για το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» μέχρι το 2028
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.