• LIFE&STYLE

    Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ξεσπά για την σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου (video)

    • NewsRoom
    λυκουρεζου

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου


    Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ο πατέρας της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, όταν συνελήφθη με σχεδόν κινηματογραφικό τρόπο για την υπόθεση με τη μαφία των φυλακών.

    Όπως δήλωσε η κόρη του γνωστού δικηγόρου, ο πατέρας της είναι αθώος.

    «Δύο μήνες πριν τη σύλληψή του, επειδή ήθελα να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει, μίλησα μαζί του για να μου πει την αλήθεια. Επειδή ήξερα λοιπόν τι συνέβη, το θεώρησα πολύ άδικο όλο αυτό, ντροπή!», ξέσπασε η ηθοποιός.

    «Είχα θυμώσει τόσο πολύ, είχα εκνευριστεί. Δεν πίστευα μέσα ούτε μια στιγμή και κάτι άσχημο να γίνει, δεν ξέρω τι θα έκανα, πραγματικά. Δεν ξέρω πού θα έφτανα γιατί το θεωρώ τόσο άδικο. Τώρα να πιάνουν τον πατέρα σου και να μην ξέρεις εάν αύριο-μεθαύριο θα μπει στη φυλακή για κάτι που δεν έχει κάνει.

    Δηλαδή, ξαφνικά, ο μπαμπάς μου τρελάθηκε στα 80 του και τι αποφάσισε να μπει σε συμμορία, με τι με μαφιόζους Αλβανούς. Συγγνώμη, εάν έμπαινε σε μια συμμορία, ας έμπαινε και με λίγο πιο ελίτ συμμορία, που λέει ο λόγος», δήλωσε χιουμοριστικά η ίδια.

    «Και ξαφνικά τρελάθηκε και ζητούσε όλα αυτά τα λεφτά. Τι είναι αυτά; Και δεν υπάρχουν και στοιχεία. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στοιχεία, δεν μπορείς να φέρεσαι κατ΄ αυτόν τον τρόπο σε έναν τέτοιον άνθρωπο», ανέφερε.

    Μάλιστα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου συμπλήρωσε ότι:

    «Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Παρόλο που είσαι αθώος, επειδή υπάρχουν άλλα από πίσω και υπάρχουν άλλοι που το έχουν στήσει όλο αυτό και κάποια στιγμή μπορούν στη φόρα, απλά εγώ δεν επιτρέπεται να πω τίποτα αυτή τη στιγμή, θεωρείς αν είναι στημένο, λες θα με βάλουν μέσα. Αυτό έλεγε».

    «Εκείνη η Δευτέρα ήταν εφιαλτική», τόνισε και στη συνέχεια θυμήθηκε τον ενθουσιασμό όταν ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ανακοίνωσε πως αφέθηκε ελεύθερος.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λυκουρέζος στη δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: «Ναι ζήτησα 200.000 ευρώ αλλά ήταν η αμοιβή μου»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το συγκινητικό μήνυμα για την γιορτή της Ζωής Λάσκαρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αμαλία Κωστοπούλου: Με τον κούκλο σύντροφό της στην Disneyland



    ΣΧΟΛΙΑ