• LIFE&STYLE

    Η Μαρέβα Μητσοτάκη «συνάντησε» τον Φράνσις Μπέικον

    • NewsRoom
    MAREVA1

    Μαρέβα Μητσοτάκη


    Ταξίδι στο Παρίσι πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες η Μαρέβα Μητσοτάκη. Στη διάρκεια της παραμονής της στην Πόλη του Φωτός, η σύζυγός του πρωθυπουργού επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στο Centre Pompidou.

    Η κ. Μητσοτάκη είδε από κοντά έργα του ζωγράφου Francis Bacon, του Βρετανού με ιρλανδικές ρίζες καλλιτέχνη, που φιλοξενούνται αυτή την εποχή στο μουσείο και έχουν άρωμα Ελλάδας.

    «Η Ορέστεια του Αισχύλου ενέπνευσε τον Francis Bacon, που με το μοναδικό του στυλ απέδωσε στον καμβά το δράμα, την ένταση, την ύβρη και τη νέμεση της ιστορίας των Ατρειδών» έγραψε στο Instagram, την Πέμπτη, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το Pompidou.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η Ορέστεια του Αισχύλου ενέπνευσε τον Francis Bacon, που με το μοναδικό του στυλ απέδωσε στον καμβά το δράμα, την ένταση, την ύβρη και τη νέμεση της ιστορίας των Ατρειδών. Υπέροχη έκθεση στο @centrepompidou γύρω από τις λογοτεχνικές επιδράσεις -η ελληνική μυθολογία ανάμεσα τους- στο έργο του Bacon. #culture L’Orestie d’Eschyle comme inspiration pour Francis Bacon, dans l’excellente expo “Bacon en toutes lettres” @centrepompidou . Félicitations à Anna Hiddleston-Galloni.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις



    ΣΧΟΛΙΑ