• LIFE&STYLE

    Η Λυδία Κατσανικάκη δίνει τη δική της νικήτρια στο GNTM 2 (video)

    • NewsRoom

    Λυδία Κατσανικάκη


    Μετά την αποχώρησή της από το GNTM, η Λυδία Κατσανικάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», όπου μίλησε για την εμπειρία της, αλλά και τα νέα επαγγελματικά της σχέδια.

    Η πρώην διαγωνιζόμενη, που λόγω του προβλήματος με την αλωπεκία που αντιμετωπίζει, αλλά και των εντυπωσιακών της αναλογιών, ξεχώρισε από το πρώτο δευτερόλεπτο, αναφέρθηκε στις φιλίες που έκανε μέσα στο σπίτι και τις «FF».

    «Δεν έκανα παρέα με τα κορίτσια, αλλά δεν είχα και κάποιο θέμα», είπε το μοντέλο για τη νέα… πεντάδα της φωτιάς.

    Όσο για το ποια κοπέλα πιστεύει ότι θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM, η Λυδία πιστεύει πως εκείνη που έχει τα φόντα να φτάσει στην κορυφή είναι η Άννα Μαρία .

    Στα μελλοντικά της σχέδια, εκτός από την υποκριτική, που έχει σπουδάσε, η Λυδία έχει ήδη υπογράψει με πρακτορείο και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο.

    Το επίδοξο μοντέλο βρέθηκε καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή του Star και μίλησε για τη ζωή της, για την εμπειρία της στο GNTM ενώ, όταν ρωτήθηκε για τις στρατηγικές και αν κάποιες κινούνται βάσει στρατηγικής, δεν δίστασε να πει αυτό ακριβώς που πίστευε και να δηλώσει ότι μέσα στο παιχνίδι έκανε δυνατές φιλίες.

    Η 21χρονη κοπέλα έγινε έξαλλη μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων δηλώνοντας ότι οι κριτές την αδίκησαν.

    «Ξεκάθαρα άδικη η αποχώρησή μου. Άλλα κορίτσια είχαν τρεις ευκαιρίες και μένουν ξανά, εγώ δεν είχα καμία ευκαιρία και με μια λάθος πόζα με διώξανε. Θα το κρίνει ο κόσμος αν ήταν σωστό», είχε πει χαρακτηριστικά.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ