• LIFE&STYLE

    Η Lady Gaga πριν γίνει… Lady Gaga (photos)

    • NewsRoom
    Lady Gaga


    Όλος ο κόσμος την ξέρει ως Lady Gaga, αλλά πριν τα ταξίδια σε πολλά μέρη του κόσμου, την δόξα ή ακόμη και το φόρεμα με το κρέας η φωτογράφος  Malgorzata Saniewska την ήξερε απλά ως την κοπέλα που δουλεύανε μαζί σε ένα εστιατόριο και το όνομά της πριν το αλλάξει ήταν Stefani Germanotta. Μόλις 24 χρονών η Saniewska είχε μετακινηθεί από την Πολωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες  με όνειρο να γίνει φωτογράφος.

    Αλλά για να υποστηρίξει τον εαυτό της, «άρχισα να εργάζομαι ως μπάρμαν,” υπενθύμισε. «Ήταν σίγουρα ένα πράγμα τα χρήματα. Θα ήθελε να πάει στο σχολείο, αλλά δεν θα έκανα έρευνα για τη φωτογραφία, στόχος μου ήταν να βγάζω  περισσότερα χρήματα.”
    Ξεκίνησε από τη λήψη φωτογραφιών του τοπίου της πόλης της Νέας Υόρκης για να δημιουργήσει το δικό της άλμπουμ , με την Gaga να είναι μεταξύ μερικών από τις πρώτες που έβγαλε φωτογραφίες .
    “Ήμασταν συνάδελφοι, δεν κάναμε παρέα αρκετά, αλλά αυτή είναι η ωραιότερη κοπέλα που έχω δει ποτέ. … Ήταν προσγειωμένη”, δήλωσε ο Saniewska. “Εκείνη την εποχή, μου έδωσε ένα CD με το πρώτο single της, και όταν το άκουσα αυτό ενθουσιάστηκα. Είναι μια όμορφη κοπέλα. Με βάση την εμφάνιση της και την προσωπικότητά της σκέφτηκα (μια φωτογράφηση) θα είναι μεγάλη διασκέδαση . “
    Τότε, Gaga “έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε. Αυτό το 19χρονο κορίτσι, ήταν πολύ ταλαντούχο. Εκείνη δεν μιλούσε γι ‘αυτό πολύ, (αλλά), ανέφερε ότι σπούδασε μουσική. … Δεν μπορώ καν να σας εξηγήσω πόσο ωραία ακουγόταν  μόνο με ένα πιάνο, τότε ή τώρα, “είπε η Saniewska. “Της πρότεινε την φωτογράφηση, και είπε ναι αμέσως.”
    laady gaga
    lady gaga 3
    lady gaga 6
    lady gaga6
    gaga89
    gaga76
    gaga67
    gaga3
    gaga9
    gaga34



    ΣΧΟΛΙΑ