Η Κέιτ Μίντλετον παραχώρησε μία άκρως προσωπική συνέντευξη σε διαδικτυακό ραδιόφωνο και αποκάλυψε πως υποφέρει και αυτή από τις«μητρικές ενοχές».
Η Κέιτ εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξη διάρκειας 40 λεπτών πως «συνεχώς ανησυχεί πολύ εάν είναι καλή μητέρα», προσθέτοντας ότι «οι μητέρες που ισχυρίζονται ότι δεν υποφέρουν από αυτό, λένε ψέματα, αυτό είναι αλήθεια. Αμφισβητείς τις αποφάσεις σου, τις απόψεις σου και όλα αυτά τα πράγματα». «Αυτό όλο ξεκινάει τη στιγμή που αποκτάς ένα μωρό» εξήγησε η Κέιτ Μίντλετον που έχει αποκτήσεις τρία παιδιά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
«Είχα πλήρως υποτιμήσει τον αντίκτυπο και την αλλαγή που θα είχε αυτό στις ζωές μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια. Η Κέιτ μίλησε, επίσης, για τις δυσκολίες που έζησε κατά τη διάρκεια των εγκυμοσυνών της, ιδίως τις πρωινές ναυτίες, προσθέτοντας ότι «βρήκε μια νέα ευχαρίστηση στη ζωή» από τη στιγμή που έγινε μητέρα.
Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, η Κέιτ είχε εκμυστηρευτεί ότι ένιωθε «μερικές φορές μόνη και αρκετά απομονωμένη», ως νεαρή μητέρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεραμέως για συλλογικές συμβάσεις: Yψηλότερες απολαβές, πλήρης προστασία εργαζομένων και πιο γρήγορες διαδικασίες
- Intralot: Στο +6% η μετοχή και 640.000 κομμάτια με το «καλημέρα»
- Δένδιας: Μέτρα και διοικητικές διευκολύνσεις για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων
- Εθνική Τράπεζα: Πούλησε στην Πειραιώς το 9,9% της Εθνικής Ασφαλιστικής για 62,4 εκατ.