Η Κέιτ Μίντλετον παραχώρησε μία άκρως προσωπική συνέντευξη σε διαδικτυακό ραδιόφωνο και αποκάλυψε πως υποφέρει και αυτή από τις«μητρικές ενοχές».
Η Κέιτ εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξη διάρκειας 40 λεπτών πως «συνεχώς ανησυχεί πολύ εάν είναι καλή μητέρα», προσθέτοντας ότι «οι μητέρες που ισχυρίζονται ότι δεν υποφέρουν από αυτό, λένε ψέματα, αυτό είναι αλήθεια. Αμφισβητείς τις αποφάσεις σου, τις απόψεις σου και όλα αυτά τα πράγματα». «Αυτό όλο ξεκινάει τη στιγμή που αποκτάς ένα μωρό» εξήγησε η Κέιτ Μίντλετον που έχει αποκτήσεις τρία παιδιά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
«Είχα πλήρως υποτιμήσει τον αντίκτυπο και την αλλαγή που θα είχε αυτό στις ζωές μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια. Η Κέιτ μίλησε, επίσης, για τις δυσκολίες που έζησε κατά τη διάρκεια των εγκυμοσυνών της, ιδίως τις πρωινές ναυτίες, προσθέτοντας ότι «βρήκε μια νέα ευχαρίστηση στη ζωή» από τη στιγμή που έγινε μητέρα.
Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, η Κέιτ είχε εκμυστηρευτεί ότι ένιωθε «μερικές φορές μόνη και αρκετά απομονωμένη», ως νεαρή μητέρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Παρουσίασε το σχέδιό του για επενδύσεις στην άμυνα που προβλέπει αύξηση δαπανών ύψους 15 δισ. στερλινών
- Η Πειραιώς συμμετέχει με το IRIS Payments στο EuroPA για δωρεάν και άμεσες διασυνοριακές μεταφορές χρημάτων
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Το σύνολο της κοινωνίας πρέπει να δει τον εαυτό του στις ανακοινώσεις της ΔΕΘ – Τι είπε για τα δάνεια ν. Κατσέλη
- Ιράν: Διαψεύδει συνάντηση με τις ΗΠΑ στη Ντόχα – Στο επίκεντρο τα δεσμευμένα κεφάλαια των 6 δισ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.