array(0) {
}
        
    
Menu
0.75%
Τζίρος: 173.24 εκατ.

Ρολάν Λεσκίρ (Υπ. Οικονομικών Γαλλίας): Προτεραιότητα είναι η εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ

Life & Style

Η Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτει πως τυραννιέται από τις «μητρικές ενοχές»

Comments

Η Κέιτ Μίντλετον παραχώρησε μία άκρως προσωπική  συνέντευξη σε διαδικτυακό ραδιόφωνο και αποκάλυψε πως υποφέρει και αυτή από τις«μητρικές ενοχές».

Η Κέιτ εκμυστηρεύτηκε στη συνέντευξη διάρκειας 40 λεπτών πως «συνεχώς ανησυχεί πολύ εάν είναι καλή μητέρα», προσθέτοντας ότι «οι μητέρες που ισχυρίζονται ότι δεν υποφέρουν από αυτό, λένε ψέματα, αυτό είναι αλήθεια. Αμφισβητείς τις αποφάσεις σου, τις απόψεις σου και όλα αυτά τα πράγματα». «Αυτό όλο ξεκινάει τη στιγμή που αποκτάς ένα μωρό» εξήγησε η Κέιτ Μίντλετον που έχει αποκτήσεις τρία παιδιά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Είχα πλήρως υποτιμήσει τον αντίκτυπο και την αλλαγή που θα είχε αυτό στις ζωές μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια. Η Κέιτ μίλησε, επίσης, για τις δυσκολίες που έζησε κατά τη διάρκεια των εγκυμοσυνών της, ιδίως τις πρωινές ναυτίες, προσθέτοντας ότι «βρήκε μια νέα ευχαρίστηση στη ζωή» από τη στιγμή που έγινε μητέρα.

Σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, η Κέιτ είχε εκμυστηρευτεί ότι ένιωθε «μερικές φορές μόνη και αρκετά απομονωμένη», ως νεαρή μητέρα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
Emily in Paris: Αυτό είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο (video)
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία στο τρίτο της παιδί
Μαρία Σάκκαρη: Τι δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον γάμο τους (video)
Η Κάμερον Ντίαζ έγινε ξανά μητέρα σε ηλικία 53 ετών
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
H Σία Κοσιώνη στο Κάιρο (φωτο)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Κλείνει επ’ αόριστον τον λογαριασμό του στο Instagram