• LIFE&STYLE

    Η Κατερίνα Γερονικολού δείχνει πόσο ερωτευμένη είναι στην αγκαλιά του Γιάννη Τσιμιτσέλη

    • NewsRoom


    Από τα πιο ερωτευμένα και σίγουρα πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αποτελούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

    Η όμορφη Κατερίνα, ειδικότερα, φαίνεται πως διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή της, καθώς εκτός από τα προσωπικά της, είναι πολύ καλά και στα επαγγελματικά της.

    Πέρα από το σίριαλ «Αν ήμουν πλούσιος» στο οποίο πρωταγωνιστεί, η Κατερίνα Γερονικολού έκανε και το νέο της εγχείρημα στον κινηματογράφο και μάλιστα πλάι μαζί στον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη.

    Μάλιστα, η ηθοποιός  ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram μια ρομαντική φωτογραφία  με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, από τα γυρίσματα της καινούριας τους ταινίας «Για Πάντα». Η ίδια  συνόδευσε την φωτογραφία με μια λεζάντα όλο νόημα, που ξεχείλιζε από έρωτα και ευτυχία:

    «Δεν ξέρω αν το ‘Για Πάντα’ υπάρχει. Δεν ξέρω αν ο πραγματικός έρωτας μπορεί να σταματήσει να υπάρχει, έτσι ξαφνικά. Γι’ αυτά θα μιλήσει η ταινία μας. Εγώ όμως, γι’ αυτή την ταινία θα είμαι περήφανη. Για Πάντα. 1 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους»



    ΣΧΟΛΙΑ