• LIFE&STYLE

    Η υποδοχή στην Πάρις Χίλτον στα Κατεχόμενα και η προκλητική ανάρτησή της πριν την άφιξη

    • NewsRoom


    Τα κατεχόμενα επισκέφτηκε η Πάρις Χίλτον  στο πλαίσιο της προώθησης του νέου της αρώματος.

    Την πλούσια κληρονόμο της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έσπευσε να υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Ερτζάν της Τύμπου ο υπουργός Τουρισμού του ψευδοκράτους,Φικρί Ατάογλου, εκλαμβάνοντας προφανώς την άφιξή της ως μια σπάνια ευκαιρία διεθνούς προβολής των κατεχομένων. Της χάρισε μάλιστα ένα καδραρισμένο κέντημα.

    Το «κακό κορίτσι» της showbiz πόζαρε στο φακό με θαυμαστές της και δήλωσε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, ενθουσιασμένη για την εκεί επίσκεψή της και την εμφάνισή της σε εκδήλωση στο νέο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Limak στην Βοκολίδα της επαρχίας Αμμοχώστου.

    Η επίσκεψή της ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 28 Ιουλίου και είχε αναβληθεί λόγω των αρχικών αντιδράσεων, αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε. Την παραμονή της άφιξής της

    η Πάρις Χίλτον είχε προκαλέσει με μια ανάρτησή της στο Twitter , όπου ανέφερε το ψευδοκράτος ως «Βόρεια Κύπρο», μολονότι δεν υπάρχει καμία χώρα στον κόσμο που να το αναγνωρίζει πλην της Τουρκίας:

    https://twitter.com/ParisHilton/status/1025345799906054145

    Τα κατεχόμενα ήταν ένας από τους σταθμούς της ευρωπαϊκής της περιοδείας για την προώθηση του αρώματός της, που περιλαμβάνει επίσης επισκέψεις στην Ίμπιζα, το Βουκουρέστι και το τουριστικό θέρετρο Mamaia στη Μαύρη Θάλασσα.



    ΣΧΟΛΙΑ