• LIFE&STYLE

    Η fun πλευρά της τεχνολογίας στο 4o Colour Day Festival από την Κωτσόβολος


    H Κωτσόβολος θα βρεθεί στο φετινό Colour Day Festival, παρουσιάζοντας τη fun πλευρά της τεχνολογίας! Η εταιρεία σε συνεργασία με τη HUAWEI και τη SONY έχουν ετοιμάσει ενέργειες για όσους θέλουν να δώσουν περισσότερο χρώμα στο Σαββατοκύριακό τους για τις 30/6 και 1/7 στο ΟΑΚΑ.

    Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, μέσα στο χώρο του φεστιβάλ, θα περιμένει όλους τους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις χορευτικές τους φιγούρες στο stage του Colour Dance, υπό τους Extra Bass ήχους των νέων SONY (SRS-XB21, SRS-XB31, SRS-XB41), αλλά και να βγάλουν αναμνηστικές, «χρωματιστές» φωτογραφίες με την ανανεωμένη σειρά HUAWEI Y Series 2018, που έρχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά των οικονομικών μοντέλων smartphones. Η HUAWEI Y Series 2018, είναι διαθέσιμη στα καταστήματα της Κωτσόβολος με τα HUAWEI Y5 2018, HUAWEI Y6 2018, HUAWEI Y6 Prime 2018 και HUAWEI Y7 Prime 2018.

    Όσοι βρεθούν το Σάββατο, 30.06, από τις 12:00 έως τις 23:00, στο ΟΑΚΑ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένους καλλιτέχνες και να παίξουν στο «χρωματοπόλεμο», ενώ την Κυριακή 01.07 από τις 12:00 – 22:00 θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά το Water Day Festival με το παραδοσιακό μπουγέλο να παίρνει τη σκυτάλη! Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα, παρέχοντας το ειδικό βραχιολάκι εισόδου, αλλά και την αδιάβροχη θήκη Κωτσόβολος, ώστε το κινητό να είναι πάντα εύκολα διαθέσιμο και ασφαλές γι’ αυτό διήμερο!

    Για ακόμα μία φορά, η Κωτσόβολος δίνει τεχνολογικό παλμό στα δρώμενα της πόλης και συμμετέχει με το δικό της δημιουργικό τρόπο, αποκαλύπτοντας τη χρωματιστή και διασκεδαστική πλευρά της τεχνολογίας, #TheFunSideOfTechnology.



    ΣΧΟΛΙΑ