• LIFE&STYLE

    Η φωτογράφιση της Αντριάνα Λίμα έχει ελληνική υπογραφή

    • NewsRoom


    Για το μεγαλύτερο περιοδικό της Ρωσίας, το Numero Russia, φωτογραφήθηκε η Αντριάνα Λίμα και οι εμφανίσεις της είχαν ελληνική υπογραφή.

    Στην εντυπωσιακή φωτογράφιση, η Λίμα ποζάρει στον φακό του Έλληνα Γιώργου Λιβιεράτου, φοράει κοσμήματα ZOLOTAS, ενώ σε μια από τις φωτογραφίες εμφανίζεται με ένα custom made φόρεμα από τον οίκο Kathy Heyndels.

    To 38χρονο τοπ μόντελ, που είναι μητέρα δύο κοριτσιών, φωτογραφίζεται φορώντας ένα φόρεμα από δαντέλα, στολισμένο με λωρίδες από δέρμα, κεντημένο με αλυσίδες και πούπουλα του ελληνικού οίκου Kathy Heyndels. Η Heyndels  ίδρυσε το πρώτο της atelier στις Βρυξέλλες το 1956, σχεδιάζοντας δημιουργίες υψηλής ραπτικής και νυφικά. Το 1983 επέστρεψε στη γενέτειρα της, την Αθήνα, όπου και άνοιξε το atelier της στο Κολωνάκι. Ο Γιάννης Τόγκος, γιoς της Kathy Heyndels, αρχίζει να αναλαμβάνει δράση στον οίκο από τις αρχές του 1989.

    Ο Γιώργος Λιβιεράτος ανέλαβε να απαθανατίσει την Αντριάνα Λίμα ως μια σύγχρονη γυναίκα με έντονο δυναμισμό.

    Το διάσημο μοντέλο στην συνέντευξη της, μίλησε για τη γυναικεία χειραφέτηση, αλλά και τον ρόλο της γυναίκας στην σημερινή κοινωνία, κάτι που κάνει καθημερινώς μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

    Μάλιστα, στην φωτογράφιση του περιοδικού απαθανατίζεται με τα γάντια του μποξ, ένα άθλημα που λατρεύει και προπονείται κάθε μέρα, δείχνοντας την πυγμή της και την δυναμικότητα της.



    ΣΧΟΛΙΑ