ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα περίεργο και πρωτόγνωρο θέαμα είδαν οι επισκέπτες στο Αιτωλικό. Στην ανατολική παραλία της λιμνοθάλασσας, πριν από την γέφυρα, έκανε την εμφάνισή του ένα τεράστιο πέπλο αράχνης που έχει καλύψει τα φυτά (φοίνικες, αρμυρίκια και ποώδη βλάστηση) σε μήκος τουλάχιστο 300 μέτρων.
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για πρωτοφανές γεγονός επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνισή τους σμήνη κουνουπιών. Στη συνέχεια προφανώς αράχνες άπλωσαν το τεράστιο πέπλο, που φαίνεται στις φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν τα κουνούπια.
Πιθανώς πρόκειται για μία αντίδραση της φύσης ώστε να υπάρξει ισορροπία στο σύστημα με τον περιορισμό των κουνουπιών. Η φύση έχει τους δικούς της αλάθητους κανόνες που δυστυχώς πολλές φορές εμείς οι «σοφοί» άνθρωποι τους καταστρατηγούμε με αποτέλεσμα οι συνέπειες να είναι οδυνηρές.
Πηγή: agrinionews.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χαλκιδική: Στο εδώλιο του Πλημμελειοδικείου 6 άτομα για τον θάνατο 8χρονης σε πισίνα κατασκήνωσης
- Χριστοδουλίδης από Κίεβο: Ξέρουμε τι σημαίνει εισβολή, πρώτη προτεραιότητα η στήριξη της Ουκρανίας
- ΗΠΑ: Συνελήφθη ύποπτος για τις βόμβες στο Καπιτώλιο πριν την εισβολή των οπαδών Τραμπ το 2021
- New York Times: Στέλνει στη δικαιοσύνη το Πεντάγωνο για τα περιοριστικά μέτρα κατά του Τύπου



