Menu
-0.15%
Τζίρος: 369.77 εκατ.

Μαρινάκης για την επίθεση στο γραφείο Πλεύρη: Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται

Life & Style

Η Φαίη Σκορδά δίνει τη νικήτρια του GNTM 2 (video)

Κάτια Ταραμπάνκο
Comments

Τρεις ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του GNTM 2, η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει μέσα από το «Πρωινό», το μοντέλο που πρόκειται να κατακτήσει τη νίκη για φέτος.

Μετά την χθεσινή αποχώρηση, στο GNTM απομένουν η Κάτια, η Άννα Μαρία, η Κέισι και η Μαρία, μία από τις οποίες θα αποχωρήσει απόψε.

Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο του Greece’s Next Top Model, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων και θα κοσμήσει το εξώφυλλο κορυφαίου περιοδικού μόδας.

Οι κριτές κρύβουν ακόμα μία έκπληξη για τη μεγάλη νικήτρια, την οποία, όμως, δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό από τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι τρεις φιναλίστ είναι η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι, οι οποίες θα διεκδικήσουν τη νίκη, το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου.

Άννα Μαρία Ηλιάδου

Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να γνωρίζει τη νικήτρια, η οποία δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία!

Βέβαια, ο τελικός πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του Star, ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει το αγαπημένο του μοντέλο. Οι ψήφοι του κοινού θα συμψηφιστούν με εκείνες των κριτών και στο τέλος θα βγει η νικήτρια.

Κέισι Μίζιου

Αν και σύμφωνα με τις διαρροές, η Κάτια έχει το προβάδισμα στην βαθμολογία με την Άννα Μαρία να βρίσκεται στην δεύτερη θέση και την Κέισι στην τρίτη, το τηλεοπτικό κοινό έχει αποδείξει μέσα από το Twitter ότι στηρίζει την Άννα Μαρία, κάτι που στο τέλος αναμένεται να κάνει την διαφορά και να της δώσει την νίκη.

Άννα Μαρία
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει με την Σία Κοσιώνη, το true crime του Αλαφούζου, ο χαμός στο ΕΣΡ, το σώμα της Κλέλιας, το ναυάγιο των «Αρβύλα» και το ταμείο Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Champions League: Paramount+, Amazon και Disney αλλάζουν τον τηλεοπτικό χάρτη της Ευρώπης – Τι θα γίνει στην Ελλάδα;
Σελίν Ντιόν: Το αστρονομικό ποσό που έβγαλε από τις 16 συναυλίες της στο Παρίσι
Αντώνης Ρέμος: Πήγε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ – Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο διαδίκτυο
Η Σίλια Κριθαριώτη με τη Σοφία Βεργκάρα στην πιτσαρία της Χάιντι Κλουμ στη Νέα Υόρκη (video)
Ο Λευτέρης Πανταζής ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα – Τι δήλωσε για τη ρήξη με Βίσση (video)
HB Runner SE 2: Η νέα lifestyle καμπάνια της Under Armour με τον Γιώργο Καράβα και τη Ραφαέλλα Ψαρρού
Super League: Αλαφούζος, Μαρινάκης, Ηλιόπουλος και Σαββίδης βάζουν τα χρήματα, Deloitte και PwC αναζητούν τη λύση
Eurovision 2027: Στις 9, 11 και 13 Φεβρουαρίου οι εθνικοί ημιτελικοί και ο τελικός – Στη Θεσσαλονίκη το «Sing for Greece»
Πού είναι το ακριβότερο ξενοδοχείο που επισκέφθηκε η Μαρίνα Βερνίκου (video)