• LIFE&STYLE

    Η Φαίη Σκορδά δίνει τη νικήτρια του GNTM 2 (video)

    • NewsRoom

    Κάτια Ταραμπάνκο


    Τρεις ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του GNTM 2, η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει μέσα από το «Πρωινό», το μοντέλο που πρόκειται να κατακτήσει τη νίκη για φέτος.

    Μετά την χθεσινή αποχώρηση, στο GNTM απομένουν η Κάτια, η Άννα Μαρία, η Κέισι και η Μαρία, μία από τις οποίες θα αποχωρήσει απόψε.

    Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, εκτός από τον πολυπόθητο τίτλο του Greece’s Next Top Model, θα λάβει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας με κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων και θα κοσμήσει το εξώφυλλο κορυφαίου περιοδικού μόδας.

    Οι κριτές κρύβουν ακόμα μία έκπληξη για τη μεγάλη νικήτρια, την οποία, όμως, δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής.

    Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό από τα spoiler που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι τρεις φιναλίστ είναι η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι, οι οποίες θα διεκδικήσουν τη νίκη, το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου.

    Άννα Μαρία Ηλιάδου

    Η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να γνωρίζει τη νικήτρια, η οποία δεν είναι άλλη από την Άννα Μαρία!

    Βέβαια, ο τελικός πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του Star, ενώ το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει το αγαπημένο του μοντέλο. Οι ψήφοι του κοινού θα συμψηφιστούν με εκείνες των κριτών και στο τέλος θα βγει η νικήτρια.

    Κέισι Μίζιου

    Αν και σύμφωνα με τις διαρροές, η Κάτια έχει το προβάδισμα στην βαθμολογία με την Άννα Μαρία να βρίσκεται στην δεύτερη θέση και την Κέισι στην τρίτη, το τηλεοπτικό κοινό έχει αποδείξει μέσα από το Twitter ότι στηρίζει την Άννα Μαρία, κάτι που στο τέλος αναμένεται να κάνει την διαφορά και να της δώσει την νίκη.

    Άννα Μαρία



    ΣΧΟΛΙΑ