• LIFE&STYLE

    Η Φάρμα: Σε σύγκρουση έρχονται Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος – Ποια είναι η νέα παίκτρια (video)

    Σάκης Τανιμανίδης


    Την 3η εβδομάδα στη «Φάρμα», οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, αστεία, γέλια, εκνευρισμούς, συμμαχίες και κόντρες.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, λειτούργησε γι’ άλλη μια φορά ως καταλύτης, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές…

    Τι θα δούμε απόψε στις 21.00

    Νέα παίκτρια κάνει την είσοδό της αυτή την εβδομάδα. Ο λόγος για την Κάτια Δέδε, η οποία είναι blogger και φωτογράφος.

    Γεννήθηκε στην Ουκρανία και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τη μητέρα της στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία και στα 18 της έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή της στο σήριαλ «Λούφα και Παραλλαγή».

    Στα 22 της, αποφάσισε να δώσει Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε πρώτη στο Τ.Ε.Ι Γραφιστικής της Αθήνας. Στη συνέχεια, μπήκε στον χώρο του modeling και μετά τη νίκη της σε διαγωνισμό ομορφιάς, έκανε τα πρώτα της μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

    Οι σπουδές της αλλά και η επαγγελματική της πορεία τής έδωσαν το έναυσμα ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη φωτογραφία.

    Στον ελεύθερο χρόνο της, κάνει ποδήλατο και τον τελευταίο καιρό κάνει μαθήματα surf.

    Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη, οξύθυμη και έντιμη. Ήρωάς της είναι η μητέρα της και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτήν.

    Κάτια Δέδε

    Στη «Φάρμα», θα την δυσκολέψει το κρύο και η έλλειψη ζεστού νερού. Οι αγροτικές εργασίες, όμως, δεν την τρομάζουν, καθώς τα μαστορέματα είναι το δυνατό της χαρτί.

    Δηλώνει ότι, αν και συνήθως δε θέτει υψηλούς στόχους, πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι η νικήτρια της «Φάρμας». Αν κερδίσει το έπαθλο θέλει να ανοίξει ένα δικό της γραφείο και να βοηθήσει τους γονείς της.

    Ποια είναι η αντίδραση των γυναικών στην είσοδο της νέας παίκτριας, Κάτιας Δέδε; Πού θα τη στείλουν να κοιμηθεί και τελικά ποιο είναι το αληθινό μοντέλο στη ΦΑΡΜΑ;

    Στο μεταξύ τα αίματα ανάβουν, καθώς σε σύγκρουση θα έρθουν ο Στράτος Τζώρτζογλου και o Μιχάλης Ιατρόπουλος.

    Ακόμη, απόψε οι παίκτες θα μονομαχήσουν για την αρχηγία της 3ης εβδομάδας. Ο αρχηγός θα πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα των μειωμένων προμηθειών, ενώ θα κληθεί να επιλέξει τους νέους υπηρέτες και τον πρώτο μονομάχο.

    Το Σάββατο θα απολαύσουμε τον αγώνα ασυλίας, ενώ ακόμα ένας παίκτης θα αποχωρήσει οριστικά από τη Φάρμα.

    Διαβάστε επίσης:

    Στη Φάρμα η Φαίη Σκορδά (video)

    «Η Φάρμα»: Δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις και μια νέα είσοδος (video)

    «5Χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή στον ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ