• LIFE&STYLE

    Η εξαγριωμένη Lady Gaga έβρισε τους θαυμαστές που τη ρώτησαν για τον Μπράντλεï Κούπερ

    οσκαρ-γκαγκα-κουπερ

    Lady Gaga και Μπράντλεϊ Κούπερ στη σκηνή των Όσκαρ


    Το γύρο του κόσμου κάνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η είδηση ότι ο Μπράντλεï Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν οριστικά. Η είδηση κυκλοφόρησε αρχικά σαν φημολογία, εξαιτίας των πληροφοριών που ήθελαν την καλλονή να φεύγει από την έπαυλη, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον ηθοποιό, ενώ αργότερα επιβεβαιώθηκε πως το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

    Η εν λόγω είδη δεν ξάφνιασε κανέναν, καθώς τον τελευταίο καιρό, μετά την προβολή της ταινίας «Α Star Is Born», στην οποία ο ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, όλοι έκαναν λόγο για μια πολύ ξεχωριστή χημεία μεταξύ του κινηματογραφικού ζευγαριού. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώθηκε περίτρανα στην κοινή εμφάνιση του ηθοποιού και της τραγουδίστριας τη βραδιά των Όσκαρ, όπου ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν το τραγούδι της ταινίας, το οποίο λίγο αργότερα βραβεύτηκε και με Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού.

    Τότε, όλοι έκαναν λόγο για έναν νέο και φλογερό έρωτα, που σύντομα θα αποκαλυπτόταν. Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγο πριν τα Όσκαρ, η τραγουδίστρια χώρισε αιφνίδια με τον αρραβωνιαστικό της, φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τις φήμες για ειδύλλιο μεταξύ του κινηματογραφικού ντουέτου.

    Μετά την εμφάνιση στη βραδιά των Όσκαρ, που σχολιάστηκε έντονα, οι φήμες οργίασαν, με τους δύο πρωταγωνιστές να αρνούνται κάθε ερωτική σχέση μεταξύ τους. Η Lady Gaga, καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή παραδέχθηκε την ερωτική ατμόσφαιρα, ισχυριζόμενη όμως ότι αυτό ήταν προσχεδιασμένο από τους δύο πρωταγωνιστές, γιατί αυτό το μήνυμα ήθελαν να περάσουν, τόσο μέσω της ταινίας, όσο και μέσω της μουσικής που την «έντυσε».

    Ταυτόχρονα, ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού υποστήριξε στο Us Weekly «Δεν τρέχει τίποτα με την Gaga. Δεν συνέβη ποτέ κάτι ρομαντικό μεταξύ τους κατά τη διάρκεια της ταινίας «Α Star is Born», απλά οι δυο τους είχαν απίστευτη χημεία πάνω στη σκηνή», ενώ άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας υποστηρίζουν πως ο χωρισμός δεν έχει καμία σχέση με την Gaga.

    Παρ’ όλα αυτά, λίγο καιρό αργότερα ήρθε η είδηση ότι ο Μπράντλεï Κούπερ και η σύντροφός του, Ιρίνα Σάικ χωρίζουν οριστικά.

    Όπως έχει γίνει γνωστό, το ζευγάρι, που ήταν μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα στη σχέση του, ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία, για χάρη της κόρης τους. Μάλιστα, κυκλοφορεί η φήμη ότι η Ιρίνα Σάικ, που λέγεται ότι πήρε την πρωτοβουλία για το χωρισμό είχε προτείνει στον ηθοποιό και στο παρελθόν να χωρίσουν, ωστόσο δεν προχώρησαν, καθώς οι επαγγελματίες που τους περιτριγυρίζουν τους συμβούλευσαν να μην το κάνουν, καθώς αυτό θα επισκίαζε την κυκλοφορία της ταινίας του ηθοποιού.

    Με την ανακοίνωση του χωρισμού τους, επανήλθαν στην επιφάνεια οι φήμες που ήθελαν την Lady Gaga να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού. Μάλιστα, το βράδυ του Σαββάτου, η ποπ σταρ έδωσε συναυλία στο Λας Βέγκας. Εκεί βρέθηκαν χιλιάδες θαυμαστές της, με σκοπό να την παρακολουθήσουν και αποφάσισαν να μην αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έτσι, την ώρα που η τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να τραγουδήσει το «Shallow», πολλοί από το κοινό άρχισαν να τη ρωτάνε «πού είναι ο Μπράντλεï». Η Lady Gaga φάνηκε να εκνευρίζεται από το κοινό, που επέμενε να αναφέρει τον ηθοποιό, με αποτέλεσμα να τους απαντήσει οργισμένα, βρίζοντάς τους. «Ή θα είστε ευγενικοί ή να πάτε να γ…….», τους είπε χαρακτηριστικά από τη σκηνή.

    Και μπορεί η Lady Gaga να μην ξέρει που είναι ο Μπράντλεï Κούπερ, η Ιρίνα Σάικ πάντως εντοπίστηκε στην βορεινή Ισλανδία, όπου ταξίδεψε με συνεργάτες της, για λογαριασμό της εταιρείας ιταλική μάρκα Falconeri, με την οποία συνεργάζεται.
    ιρινα
    Ιρίνα Σάικ

    Η καλλονή πόζαρε ημίγυμνη στους παγωμένους βράχους της Ισλανδίας, ενώ μετά πόζαρε χαρούμενη και χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό με τους συνεργάτες της, τον φωτογράφο Τζιαμπάολο Σγκούρα και τον Αλί Καβούσι, έναν από τους διαχειριστές του οργανισμού «The Lions». «Βλέποντας την Ισλανδία με τις αγάπες μου» έγραψε ο Καβούσι στην λεζάντα της εικόνας.

    ιρινα σαικ
    Η Ιρίνα Σάικ με τους συνεργάτες της

    Τέλος, πριν από λίγες ημέρες, κι ενώ οι φήμες φούντωναν για χωρισμό, μια πηγή είχε δηλώσει στο περιοδικό People πως η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ έμεναν εδώ και λίγο καιρό χωριστά. «Η Ιρίνα δεν επικεντρώνεται στο κομμάτι της διασημότητας ή της φήμες – θέλει μόνο να προστατεύσει την οικογένειά της» είχε πει η πηγή. «Ο Μπράντλεϊ είναι πολύ απορροφημένος από την δουλειά του και προσπαθεί να επωφεληθεί από κάθε επαγγελματική ευκαιρία αυτή την περίοδο».



    ΣΧΟΛΙΑ