• LIFE&STYLE

    Η επιστροφή Παπανικολάου στον Ολυμπιακό είναι (επιτέλους) γεγονός!

    • NewsRoom


    Ο Κώστας Παπανικολάου γυρίζει στο… σπίτι του! Το πολύκροτο, αυτό, σήριαλ, μόλις πριν από λίγο, τελείωσε οριστικά, αφού η Μπαρτσελόνα δεν ισοφάρισε την πρόταση του Ολυμπιακού στον Κώστα Παπανικολάου και πλέον επισήμως ο παίκτης ανήκει στην ομάδα του Πειραιά. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα συζήτησαν αρκετά σήμερα, ωστόσο γνώριζαν από χθες βράδυ την σφοδρή επιθυμία του διεθνή φόργουορντ να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

    Λίγη ώρα πριν, ο Ζοάν Κρέους κάλεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την απόφαση των Καταλανών να μην κρατήσουν τον παίκτη.

    Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για συνεργασία δυόμιση ετών με συνολικές αποδοχές περί το 1.500.000 ευρώ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη ενός Έλληνα διεθνή παίκτη ο οποίος… ανδρώθηκε στην ομάδα.

    Ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η αποστολή θα ταξιδεύει εκείνη την ώρα για το Κάουνας.

    Ο διεθνής φόργουορντ έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1 άμεσα και στην Ευρωλίγκα από τον δεύτερο γύρο του Top 16 κι ύστερα.



    ΣΧΟΛΙΑ