• LIFE&STYLE

    Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου στο My Styles Rocks!

    • NewsRoom


    Oι προετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του «My Style Rocks» προχωρούν κανονικά, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα τα ονόματα των παικτριών του show που θα συμμετάσχουν φέτος. Μέσα στα τέσσερα μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα ονόματα,  βρίσκεται και αυτό της εγγονής του Άκη Τσοχατζόπουλου.

    Η Κιάρα Μαρκέζη, η οποία είχε απορριφθεί από τις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model» το 2018 για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, είναι κόρη του Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη, η οποία έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με γνωστούς σχεδιαστές που την εμπιστεύτηκαν για να καλύψει fashion shows και καμπάνιες.

    «Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος. Είναι κοριτσάκια που έχουν όνειρα να γίνουν μοντέλα» είχε αναφέρει τότε η νεαρή κοπέλα σε συνέντευξή της για την απόρριψη από το ριάλιτι μοντέλων.

    View this post on Instagram

    2019 barbie 👱🏻‍♀️

    A post shared by Real life Barbie (@kiaramarkezi) on



    ΣΧΟΛΙΑ