Menu
-0.08%
Τζίρος: 351.46 εκατ.

ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ: Από ένα μικρό ενδοκρινολογικό εργαστήριο σε έναν σε έναν από τους πιο σημαντικούς ομίλους υγείας στη χώρα

Life & Style

Η Ελένη Ράντου υποκλίνεται στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

Comments

Αναμφισβήτητα η σειρά της χρονιάς που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια είναι οι «Άγριες Μέλισσες». Ανάμεσα στους φανατικούς θαυμαστές που μετρά η εντυπωσιακή σειρά-εποχής του ΑΝΤ1 είναι και η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου.

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Τζάσμιν», η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για την μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί στις «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι από τις λίγες σειρές, μετά από μια δεκαριά χρόνια, που στέκομαι και την κοιτάω. Καμαρώνω τους ηθοποιούς σαν τηλεθεάτρια. Θέλω να υποκλιθώ στην κοπέλα που γράφει το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες.

Εν αρχή είναι ο λόγος! Είναι τόσο καλογραμμένοι οι ρόλοι που σου ανοίγει η όρεξη να τους παρακολουθήσεις. Χαίρομαι που οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι από το θέατρο γιατί, όπου τους συναντάω, είναι παιδιά πολύ σεμνά και ταπεινά με την επιτυχία τους», σημείωσε με ενθουσιασμό η ηθοποιός.

«Κακά τα ψέματα στην Ελλάδα έχουμε πολύ λίγους καλούς σεναριογράφους. Συνήθως έχουμε διαλογίστες που νομίζουν ότι είναι σεναριογράφοι.

Άλλο κάνω τους διαλόγους, άλλο γράφω το σενάριο. Σε τέτοιες συνθήκες οι ηθοποιοί μόνο να ανθίσουν μπορούν. Αν η τηλεόραση, δε, αποκτήσει αυτό το επίπεδο θα προσελκύσει και πολύ περισσότερο κόσμο», πρόσθεσε η ίδια.

Ερωτηθείσα αν θα επιθυμούσε να συμμετάσχει στην επιτυχημένη σειρά, αλλά και γενικότερα να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, η Ελένη Ράντου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ωστόσο σχολίασε πως:

«Δεν είμαι σίγουρη αν το θέλω».

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=YIsjuexJwbY

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το υπερπολυτελές superyacht DESTINY στην Κεφαλονιά (βίντεο + φωτο)
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Φισκάρδο για το πάρτι των κουμπάρων τους (video)
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Διακοπές στο «ωραιότερο νησί του κόσμου» (pics)
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο πλευρό του γιου του, Daima, στα δικαστήρια μετά την σύλληψή του
Σοφία Βεργκάρα: Σε yacht με τη Μαρίνα Βερνίκου στη Μύκονο (pics)
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για τον γιό τους
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η αντίδρασή του μετά τη σύλληψη του γιου του στη Νέα Σμύρνη
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στη Μύκονο