• LIFE&STYLE

    Η Ελένη Μενεγάκη στη Μύκονο μετά από καιρό

    • NewsRoom
    ελενη μενεγακη

    Ελένη Μενεγάκη


    Η Ελένη Μενεγάκη ζει το καλοκαίρι της στο Νησί των Ανέμων

    Στη Μύκονο συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελένη Μενεγάκη. Όπως είναι γνωστό, το αγαπημένο νησί της εντυπωσιακής παρουσιάστριας, όπου και διατηρεί δικό της σπίτι, είναι η Άνδρος.

    Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να αφήσει για λίγο την Άνδρο και να επισκεφτεί, μετά από αρκετό καιρό την κοσμοπολίτικη Μύκονο, που αποτελεί πόλο έλξης για μεγάλα ονόματα της εγχώριας, αλλά και της παγκόσμιας showbiz.

    Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η ίδια μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία από το Νησί των Ανέμων γράφοντας στη λεζάντα:

    «Το μπλε της Μυκόνου». 

    Κάτω από τους εξωτικούς φοίνικες και με φόντο το απέραντο γαλάζιο, η ξανθιά γαλανομάτα, ατενίζει το χαλαρωτικό και πανέμορφο τοπίο.

    Ντυμένη στα λευκά μπλεντάρει αθόρυβα με τα φυσικά χρώματα του νησιού.

    Ακόμα μία φωτογραφία της, αυτή τη φορά πιο κοντινή και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ανέβασε και πάλι από το νησί, πριν από λίγο.

    Ποζάροντας στο φακό, κρατάει ένα ροζ λουλούδι από την ανθοδέσμη-έκπληξη που έλαβε στο δωμάτιό της.

    Προηγουμένως, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τις διακοπές της και επέστρεψε στην Αθήνα προκειμένου να γυρίσει το νέο τρέιλερ για την εκπομπή της, που επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

    View this post on Instagram

    ❤️#eleni #summer #greece

    A post shared by @ elenimenegaki on



    ΣΧΟΛΙΑ