• LIFE&STYLE

    Η εκπληκτική αλλαγή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: To νέο λουκ στα μαλλιά της (pic)

    • NewsRoom
    Ευρυδίκη Βαλαβάνη

    Ευρυδίκη Βαλαβάνη


    Πλησιάζει η ώρα για την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν, με όλους συντελεστές και τους τηλεοπτικούς αστέρες να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις προκλήσεις που φέρνει η νέα χρονιά, με στόχο να αναδείξουν τα προγράμματά τους ως τα καλύτερα στην αρένα του ανταγωνισμού.

    Κάποιοι από αυτούς, ωστόσο, δεν μένουν στη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων τους λίγο πριν ανοίξουν τα φώτα, αλλά κάνουν την συμβολική κίνηση να αλλάξουν το λουκ τους, ενόψει της νέας αρχής.

    Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που φέτος θα την δούμε και πάλι στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου, «Καλύτερα δε γίνεται», μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

    H παρουσιάστρια, λίγο πριν υποδεχθεί τη νέα σεζόν, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

    Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ, στον οποίο αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    Η αθλητικογράφος, που πέρασε τις διακοπές της στην Κρήτη με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά καστανά μαλλιά της, με τα οποία τη γνωρίσαμε, καθώς επέλεξε να γίνει κατάξανθη, ενώ έκοψε τα μακριά της μαλλιά σε ένα  αυστηρό καρέ, που είναι πολύ της μόδας το τελευταίο διάστημα.

    Η ίδια θέλησε να μοιραστεί το ανανεωμένο look της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

    Δείτε παρακάτω τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη:
    Ευδυρίκη Βαλαβάνη



    ΣΧΟΛΙΑ