• LIFE&STYLE

    Οι δυο νεαρές Ιταλίδες «αποκάλυψαν» γιατί παίζουν τέννις από ταράτσα σε ταράτσα

    • NewsRoom
    Τέννις


    Πριν από λίγες ημέρες έγινε viral ένα video που έδειχνε δυο κορίτσια στην Ιταλία να παίζουν τένις από ταράτσα σε ταράτσα εν μέσω καραντίνας. Το video κοινοποίησε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

    Ποια είναι όμως τα κορίτσια που το έκαναν και γιατί;

    Πρόκειται για τη 13χρόνη Βιτόρια Ολιβέρι και την 11χρόνη Κάρολα Πεσίνε, που παίζουν ερασιτεχνικά τένις και μας εξηγούν την ιστορία πίσω από αυτή τη σπουδαία ιδέα που γεννήθηκε στις ημέρες του κορονοϊού.

    Η Βιτόρια λέει αρχικά και η συμπαίκτρια της συμφωνεί: «Το κάναμε για να χαρίσουμε χαμόγελα. Η σκέψη ήρθε επειδή μας έλειπε πάρα πολύ το τένις και από τη στιγμή που τις δύο πολυκατοικίες τις χωρίζουν μόνο δέκα μέτρα, αποφασίσαμε να αρχίζουμε να προπονούμαστε έτσι. Το μοιράστηκαν στο διαδίκτυο και οι Σάρα Εράνι και Στέφανος Τσιτσιπάς, Είμαστε πολύ ευτυχισμένες, θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το πόσο μεγάλη επιτυχία είχε αυτό το βίντεο. Είχαμε και τη βοήθεια των γονιών μας που έτρεχαν να μαζεύουν τις μπάλες, χάσαμε αρκετές μάλιστα που κατέληξαν στο δρόμο. Ζημιές; Μέχρι στιγμής δεν έχουμε σπάσει κανένα τζάμι».



    ΣΧΟΛΙΑ