• LIFE&STYLE

    Η δήλωση του πρίγκιπα Χάρι που εξόργισε τον Ουίλιαμ- Αποφεύγει τη συνάντηση μαζί του

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Γουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι


    Νέα αφορμή για τη φημολογούμενη κόντρα με τον αδελφό του φαίνεται πως έδωσε ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι, που με αφορμή μια ατυχή του δήλωση, προσέβαλλε έμμεσα και εξόργισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

    Το νέο περιστατικό, που φέρεται να οξύνει την αντιπαλότητα, που λέγεται πως επικρατεί μεταξύ των δύο γιων του πρίγκιπα Καρόλου, στάθηκε μάλιστα η αιτία το ζεύγος Ουίλιαμ και Κέιτ να καθυστερούν τις διακοπές τους στο Balmoral Castle, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ώστε να αποφύγουν να συναντηθούν μεταξύ τους.

    Η αφορμή που έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, όπως όλα δείχνουν, ήταν μια δήλωση που έκανε ο πρίγκιπας Χάρι, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική Vogue. Μιλώντας στο περιοδικό, ο μικρότερος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνα συγκεκριμένα είπε ότι ο ίδιος και η Μέγκαν σκοπεύουν να κάνουν το πολύ ένα ακόμη παιδί, ώστε να έχουν συνολικά έως δύο, για χάρη της προστασίας του περιβάλλοντος. Αυτό, όμως, είναι κάτι που θίγει τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά με την δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

    Αυτή η δήλωση του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται ότι εξόργισε τον Ουίλιαμ, ο οποίος έκτοτε καθυστερεί την επίσκεψή του στο Balmoral Castle της Σκωτίας, όπου βρίσκεται η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με τον παππού του, Φίλιππο, έτσι ώστε να φύγουν πρώτα από εκεί ο αδερφός του και η δούκισσα του Σάσεξ.

    Η βρετανική Vogue, ωστόσο, στάθηκε αφορμή να εντείνει την αντιπαλότητα μεταξύ των δύο οικογενειών και για έναν ακόμη λόγο. Αυτός δεν είναι άλλος από το ότι η  Μέγκαν έκανε εξώφυλλο στη Vogue, όπως ακριβώς είχε κάνει και η Κέιτ, λίγα χρόνια πριν.



    ΣΧΟΛΙΑ