Menu
-0.35%
Τζίρος: 293.63 εκατ.

Τουρκία: Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 15 ετών από την 1η Νοεμβρίου

Life & Style

Η Cynthia Nixon ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης (video)

Σίνθια Νίξον
Comments

Την υποψηφιότητά της για τη θέση του Κυβερνήτη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, η Cynthia Nixon μέσω ανάρτησής της στο Twitter.

«Ήρθε η ώρα να γίνουμε ορατοί. Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε», με αυτά τα λόγια η πρωταγωνίστρια του Sex and the City ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της. Γνωστή για τη μαχητικότητά της στους αγώνες για τα ανθρώπινα, τα κοινωνικά και τα ίσα δικαιώματα, σε περίπτωση που εκλεγεί θα γράψει ιστορία, καθώς η Νέα Υόρκη δεν είχε ποτέ γυναίκα Κυβερνήτη.

Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που μια ανοιχτά λεσβία γυναίκα θα γίνει Κυβερνήτης της πόλης. Η Cynthia Nixon θεωρείται μεγάλη απειλή για τον Andrew Μ. Cuomo που είναι Κυβερνήτης της πόλης από το 2011 και ο οποίος λέγεται ότι το 2020 θα θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές με το κόμμα των Δημοκρατικών.

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ: Καταδικάζει τις επιθέσεις των Χούθι και εκφράζει αλληλεγγύη στη Σαουδική Αραβία
Από τον Καζαντζίδη στον Αργυρό: Οι περιπτώσεις που άλλαξαν την αγορά της μουσικής στην Ελλάδα
Παύλος Μαρινάκης: Εκλογές το 2027 με στόχο την αυτοδυναμία – Τι λέει για ακρίβεια, Σαμαρά και νέα μέτρα
Τραμπ: Οργή για το Νόμπελ Ειρήνης – «Στίγμα για τη Νορβηγία» η βράβευση της Νάβι Πιλάι
Ελλάδα – Σερβία: Συμφωνία για την επιστροφή κλεμμένων αρχαιοτήτων – Τι αλλάζει στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς
Social media: Απαγόρευση για παιδιά κάτω των 15 ετών – Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Σκέρτσου και πώς θα εφαρμοστεί
Τουρκία: Στη φυλακή δύο δημοσιογράφοι για το σκάνδαλο των $17 δισ. – Στο στόχαστρο στελέχη του Ερντογάν
Τραμπ – Πούτιν: Deal για 4,8 εκατ. τόνους ρωσικού ντίζελ προς τις ΗΠΑ – Ζελένσκι: «Χρηματοδοτείτε τον πόλεμο της Ρωσίας»
Το 2008 ήταν τα στεγαστικά – Τώρα είναι τα κρατικά ομόλογα
Το μεγάλο πρόβλημα του ΚΜ με το 25%, η χαρά του Πιέρρ, η θερμή υποδοχή Στουρνάρα στην Πόλη και το βραβείο στην ΕΡΤ