• LIFE&STYLE

    Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε πλαστική πριν φύγει για διακοπές

    • NewsRoom

    Μπριζίτ Μακρόν


    Σε τρίωρη πλαστική επέμβαση υποβλήθηκε η 66χρονη Μπριζίτ Μακρόν

    Σε αισθητική χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν προκειμένου να είναι ανανεωμένη στις καλοκαιρινές της διακοπές.

    Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η επέμβαση της Μπριζίτ Μακρόν διήρκεσε συνολικά τρεις ώρες και έγινε στο φημισμένο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Παρίσι, όπου οι περισσότεροι celebrities της Γαλλίας, στρέφονται για να ανανεώσουν την εικόνα τους, καθώς διαθέτει μία υπερσύγχρονη μονάδα αισθητικής χειρουργικής για την αναζωογόνηση του προσώπου.

    Συγκεκριμένα, η ίδια επισκέφτηκε τον χειρουργό στις 16 Ιουλίου και ακριβώς την επόμενη ημέρα υποβλήθηκε στην επέμβαση.

    Στο νοσοκομείο λέγεται ότι έφτασε με τη συνοδεία τεσσάρων σωματοφυλάκων με κομβόι τριών οχημάτων

    «Η εγχείρηση εξελίχθηκε χωρίς πρόβλημα και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο το ίδιο βράδυ», ανέφεραν γαλλικά ΜΜΕ, όπως τα περιοδικά Closer και Le Point.

    Επεσήμαναν μάλιστα ότι επικεφαλής της επέμβασης ήταν ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός».

    Μπριζίτ Μακρόν

    Η Μπριζίτ Μακρόν πέρασε το επόμενο διήμερο αναρρώνοντας στο Λαντέρν, την επίσημη προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες, και στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία, επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου, όπου την περίμενε ο άνδρας της, για να περάσει, όπως και πέρυσι, εκεί τις διακοπές της.

    Στο Αμερικανικό Νοσοκομείο έχουν καταφύγει στο παρελθόν πολλές διασημότητες: από τον Ροκ Χάτσον και την Μπέτι Ντέιβις μέχρι τον Καρλ Λάγκερφλεντ.

    Το Ελιζέ δεν σχολίασε, πάντως, μέχρι στιγμής τις πληροφορίες για την αισθητική επέμβαση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας.

    Η ίδια στο παρελθόν είχε μιλήσει για τις ρυτίδες της πάντως και τη διαφορά ηλικίας των 25 ετών, με τον σύζυγό της και πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, λέγοντας μεταξύ άλλων:

    «Φυσικά, τρώμε μαζί πρωινό, εγώ με τις ρυτίδες μου, αυτός με τη φρεσκάδα του, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα».

    Μακρόν
    Μπριζίτ και Εμανουέλ Μακρόν



    ΣΧΟΛΙΑ