• LIFE&STYLE

    Η απίστευτη δήλωση του Γ. Μαυρίδη για τις γυναίκες

    Γιώργος Μαυρίδης

    Γιώργος Μαυρίδης


    Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τον Γρηγόρη Γκριγκοριάν. Ο διάσημος tattoο artist μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, ακόμα και στα δύσκολα θέματα, που αφορούσαν στον πρώην φίλο του, Σάκη Τανιμανίδη, αλλά και την παρουσιάστρια, Νικολέτα Ράλλη, με την οποία είχε σχέση.

    Ερωτηθείς για τη Νικολέτα Ράλλη, που στις τελευταίες της δηλώσεις άφησε αιχμές για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, εκείνος απάντησε απλά ότι εύχεται να είναι καλά και ευτυχισμένη. «Με όλες τις γυναίκες που ήμουν στη ζωή μου θέλω να είναι καλά, τις έχω αποκαταστήσει όλες, σχεδόν όλες παντρεύτηκαν», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.

    «Η Μία στο Εκατομμύριο» δεν είναι τελικά μια

    Σχολίασε, επιπλέον, την επιλογή που είχε κάνει να αναρτήσει μια κοινή τους φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, στην οποία είχε γράψει μια λεζάντα, που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και είχε σχολιαστεί πολλάκις. Η τρυφερή λεζάντα έγραφε «Η Μία στο Εκατομμύριο». Ο tattoο artist και παρουσιαστής δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την ανάρτηση που έκανε, ωστόσο συμπλήρωσε πως θα το ξαναέγραφε για την επόμενη.

    Το απίστευτο σχόλιο για τις γυναίκες

    Στη συνέχεια των λεγομένων του, που προέκυψαν με αφορμή τη Νικολέτα Ράλλη, ο Γιώργος Μαυρίδης προχώρησε σε μια δική του, απίστευτη θεωρία, σχετικά με την αντιμετώπιση των γυναικών συνολικά, που αναμένεται να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

    Ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν είσαι με μια κοπέλα, είτε ένα μήνα, είτε ένα χρόνο, είτε όλη σου τη ζωή, όσο είσαι μαζί της, θα πρέπει να της λες πάντα αυτό που πρέπει να ακούσει, να είναι ψηλά και να είναι η καλύτερη. Και όταν θα χωρίσεις, δεν πρέπει να πεις τίποτα που θα την κάνει να νιώσει άσχημα».



    ΣΧΟΛΙΑ