array(0) {
}
        
    
Menu
-0.79%
Τζίρος: 129.22 εκατ.

Ποιοι είναι οι Έλληνες ξενοδόχοι που παίζουν… εκτός έδρας

Life & Style

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Μαρία Μπακοδήμου, Πάνος Ζάρλας
Comments

Όλο τον κόσμο έχει συγκλονίσει από νωρίς το πρωί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αδικοχαμένου νικητή του Power of Love, Πάνου Ζάρλα.

Σύσσωμος ο κόσμος που τον ήξερε, αλλά και όσοι τον είχαν αγαπήσει μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία, εκφράζει τη λύπη του, ευχόμενος καλό παράδεισο στον ίδιο και κουράγιο στην οικογένειά του.

Από τους πρώτους που πληροφορήθηκαν τη δυσάρεστη είδηση ήταν και η παρουσιάστρια του ριάλιτι, Μαρία Μπακοδήμου, η οποία διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον παίκτη, που τόσο αγαπήθηκε από τους συμπαίκτες του και από το κοινό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σχετικά με το θάνατο του πρώην παίκτη. Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μια φωτογραφία του Πάνου και έγραψε στη λεζάντα «Aχ ρε Πάνο… Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό . Δεν…», ραγίζοντας τις καρδιές όσων την ακολουθούν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ενήμερη για το τραγικό συμβάν είναι και η πρώην σύντροφος του Πάνου, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία, όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, η παίκτρια ενημερώθηκε από άλλη συμπαίκτριά της για το γεγονός.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Πάνο Ζάρλα:

https://www.instagram.com/p/ByHd-7zi8jt/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Louis Vuitton x Timberland: Τα μποτάκια των 82.000 δολαρίων και η BMW M4 Coupe
Αλεξάνδρα Νίκα: Αυτή είναι η εορταστική συλλογή ρούχων που δημιούργησε με την 5226kids της Σήλιας Κριθαριώτη
Ιωάννα Τούνη: «Δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας» καταγγέλλει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος
Τι λένε στις αγωγές τους Ρέβη – Κουρδής κατά Σκάι, η Σιναρέλη και οι προσλήψεις στο ΑΠΕ, τι έγινε τελικά με τον Σρόιτερ, το ΕΣΡ και ο… Τάκης Τσουκαλάς
Μπαράκ Ομπάμα: Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη Μισέλ και τις κόρες τους
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Το Thanksgiving δείπνο στην έπαυλή τους
Ναόμι Γουότς: «Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει…»
Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Τα Thanksgiving dinner σε Αμερική και Ελλάδα – Πώς γιόρτασε η Τζένη Μπαλατσινού
Cartier: Η εκθαμβωτική ισορροπία της τέχνης και της ιστορίας σε νέα έκθεση στη Ρώμη
Μαρίνα Βερνίκου-Μίλτος Καμπουρίδης: Το πάρτι γενεθλίων με θέα την Ακρόπολη – Ποιοι παραβρέθηκαν (video)