• LIFE&STYLE

    Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

    • NewsRoom
    μπακοδημου ζαρλας

    Μαρία Μπακοδήμου, Πάνος Ζάρλας


    Όλο τον κόσμο έχει συγκλονίσει από νωρίς το πρωί η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αδικοχαμένου νικητή του Power of Love, Πάνου Ζάρλα.

    Σύσσωμος ο κόσμος που τον ήξερε, αλλά και όσοι τον είχαν αγαπήσει μέσα από την τηλεοπτική του παρουσία, εκφράζει τη λύπη του, ευχόμενος καλό παράδεισο στον ίδιο και κουράγιο στην οικογένειά του.

    Από τους πρώτους που πληροφορήθηκαν τη δυσάρεστη είδηση ήταν και η παρουσιάστρια του ριάλιτι, Μαρία Μπακοδήμου, η οποία διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον παίκτη, που τόσο αγαπήθηκε από τους συμπαίκτες του και από το κοινό.

    Μάλιστα, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, σχετικά με το θάνατο του πρώην παίκτη. Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε μια φωτογραφία του Πάνου και έγραψε στη λεζάντα «Aχ ρε Πάνο… Πόνεσε η ψυχή μου. Είχες μόνο ζωή πάνω σου, τίποτα σκοτεινό . Δεν…», ραγίζοντας τις καρδιές όσων την ακολουθούν.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ενήμερη για το τραγικό συμβάν είναι και η πρώην σύντροφος του Πάνου, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία, όπως είναι γνωστό βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μάλιστα, η παίκτρια ενημερώθηκε από άλλη συμπαίκτριά της για το γεγονός.

    Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Πάνο Ζάρλα:



    ΣΧΟΛΙΑ