• LIFE&STYLE

    Οι 11 μοναδικοί ιδιωτικοί προορισμοί που θα σας μαγέψουν


    Εάν αυτό που χρειάζεστε είναι η απόλυτη απομόνωση και η τέλεια ησυχία, ένα ιδιωτικό νησί, όπου υπάρχουν μόνο το προσωπικό που εργάζεται και λίγα ακόμη άτομα, είναι το πιο ιδανικό μέρος. Τα απίστευτα ξενοδοχεία στα αποκλειστικά ιδιωτικά νησιά, κόβουν την ανάσα, ευρισκόμενα σε απομονωμένους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, όπου ιδιωτικές παραλίες, τροπικοί κήποι και όμορφες βίλες είναι όλα δικά σας για να τα απολαύσετε. Και μάλιστα – σε ορισμένες περιπτώσεις – σε άκρως δελεαστικές τιμές. Εμείς σας προτείνουμε τους καλύτερους προορισμούς.

    Ariara, Φιλιππίνες

    ariana 5

    Δείπνο κάτω από τα αστέρια, γιόγκα στο ηλιοβασίλεμα, τζετ- σκι στα τιρκουάζ νερά, τι άλλο να ζητήσει κανείς από το Ariara στο αρχιπέλαγος των Φιλιππίνων. Το νησί διαθέτει τέσσερα αγροκτήματα και δύο βίλες όπου μπορούν να φιλοξενηθούν 18 άτομα- ενώ υπάρχει και προσωπικό 35 ατόμων που θα τους φροντίζει.

    philippines1

    ariana 4

    Amanpulo, Φιλιππίνες

    amanpulo3

    «Amanpulo» σημαίνει «ειρηνικό νησί» και το ομώνυμο θέρετρο ανήκει στην εταιρεία  7-Seas Resort Inc. Πολλοί διάσημοι έχουν κάνει εδώ τις διακοπές τους, μεταξύ άλλων οι Μάικλ Τζάκσον, Νταϊάνα Ρος και Ρόμπερτ ντε Νίρο. Το πιο απλό δωμάτιο κοστίζει 700 ευρώ τη βραδιά το άτομο και δεν περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια.

    Amanpulo2

    amanpulo7

    Pulau Joyo, Ινδονησία

    Pulau-Joyo_Indonesia3

    Είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά στο νότιο άκρο της Θάλασσας της Νότιας Κίνας. Είναι μικρότερο από το παρακείμενο Nikoi και λέγεται πως βρίθει ινδονησιακών αρχαιοτήτων. Το νησί διαθέτει ιδιωτικά σπίτια διακοσμημένα στο στιλ της περιοχής με ρουστίκ πινελιές.

    Pulau Joyo, 5

    Pulau-Joyo_Indonesia11

    L’Ilot, Μαυρίκιος

    Nord_Villa1

    Βγαλμένο από την ουτοπία του Μαυρίκιου το θεαματικό L’ilot συνδέεται με το κυρίως νησί με μια στενή γέφυρα δίνοντας την αίσθηση πως πλέει ακυβέρνητο. Από το σπίτι μπορεί κανείς να απολαύσει θέα πανοραμική στον Ινδικό Ωκεανό από κάθε πόρτα, παράθυρο και υπνοδωμάτιο. Για οκτώ άτομα το κόστος θα κυμανθεί στα 540 ευρώ τη βραδιά το άτομο.

    Ile_Maurice_Nord_Villa6

    L’Ilot,4

    Νησί Zaya Nurai, Αμπού Ντάμπι

    Zaya Nurai1

    Την ώρα που το Ντουμπάι τα χτίζει, το Αμπού Ντάμπι έχει περισσότερα από 200 νησάκια που περιμένουν να εξερευνηθούν (ή ίσως καλύτερα όχι…). Η επιχειρηματίας από τη Σαουδική Αραβία Nadia Zaal έστρεψε την προσοχή της στο Nurai, φέρνοντας παριζιάνους αρχιτέκτονες για να το διαμορφώσουν και εισάγοντας περισσότερους από 800 πλήρως ανεπτυγμένους φοίνικες. Άνοιξε τον Φεβρουάριο του 2015 και ένα δίκλινο δωμάτιο θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω από 1200 ευρώ.

    Zaya Nurai2

    Zaya Nurai5

    Isleta el Espino, Νικαράγουα

    Isleta el Espino2

    Εκτός από τον μαγευτικό προορισμό, μαγευτικό είναι και το ταξίδι που καλείται ο επισκέπτης να κάνει για να φτάσει στο Isleta El Espino, διασχίζοντας τη λίμνη Nicaragua. Το θέρετρο είναι οικογενειακή υπόθεση με την υπογραφή των αδελφών Andrew και Kristin Werner, που είχαν στόχο να φτιάξουν ένα βιώσιμο «πράσινο» καταφύγιο στο μέσο της λίμνης.

    Isleta el Espino4

    isleta-el-espino-1

    The Brando, Γαλλική Πολυνησία

    The Brando1

    Φτάνοντας με εξαθέσιο αεροπλάνο από την Ταϊτή στην ατόλη Tetiaroa μπορεί κανείς να απολαύσει το νησί Brando από ψηλά. Άνοιξε το 2014 ενώ προηγούμενος ιδιοκτήτης του ήταν ο Μάρλον Μπράντο. Το πολυτελές θέρετρο διαθέτει δύο εστιατόρια, σπα και 35 βίλες. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 80 επισκέπτες και η τιμή ξεκινά από τα 1940 ευρώ.

    The Brando3

    The Brando,8

    Inn at Cuckolds Lighthouse, Maine

    Private-Island-

    Μπορεί η διαμονή σε φάρο να μην είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό όταν κανείς σκέφτεται για μοντέρνα πολυτέλεια, ωστόσο δεν συμβαίνει αυτό στο Inn at Cuckolds Lighthouse στο Maine. Ξεκινώντας από το νησί Southport, οι ταξιδιώτες φτάνουν στον φάρο και ανακαλύπτουν τις πολυτελείς σουίτες του. Από εκεί μπορούν να διασκεδάσουν κάνοντας flying kites, kayaking ή εξερευνώντας τα υπέροχα σπήλαια. Η τιμή ξεκινά από τα 1250 ευρώ τη βραδιά για όλο το νησί (χωρά τέσσερα άτομα).

    Inn at Cuckolds Lighthouse, Maine7

    Inn at Cuckolds Lighthouse, Maine

    Parrot Cay, νησιά Turks and Caicos 

    Parrot Cay,5

    Κρυστάλλινα νερά, βίλες στο εκτυφλωτικό λευκό και η απολαυστική ατμόσφαιρα της Καραϊβικής χωρίς παπαράτσι, ο συνδυασμός αυτός είναι που κάνει το απομακρυσμένο Parrot Cay αγαπημένο προορισμό και πολλών διάσημων.

    Parrot Cay9

    Parrot Cay4

    Pulau Joyo, Ινδονησία

    Pulau Joyo, 5

    Είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά στο νότιο άκρο της Θάλασσας της Νότιας Κίνας. Είναι μικρότερο από το παρακείμενο Nikoi και λέγεται πως βρίθει ινδονησιακών αρχαιοτήτων. Το νησί διαθέτει ιδιωτικά σπίτια διακοσμημένα στο στιλ της περιοχής με ρουστίκ πινελιές.

    Pulau-Joyo_Indonesia5

    Pulau Joyo8

    Dolphin Island, Fiji

    Dolphin Island, Fiji

    Αν κάποιος αναζητά ένα μέρος με κοκοφοίνικες όπου τα πουλιά κελαηδούν και η φύση οργιάζει, τότε το νησί Dolphin στα Φίτζι είναι ο προορισμός που τον περιμένει. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν το κολύμπι των δελφινιών, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και γευσιγνωσία.

    Dolphin Island, Fiji3

    Dolphin Island, Fiji7

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ta-7-simantikotera-pragmata-pou-prepi-na-xerete-simera-14/44283



    ΣΧΟΛΙΑ