• LIFE&STYLE

    Happy Day: Αυτό είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα

    • NewsRoom

    Σταματίνα Τσιμτσιλή, Δημήτρης Παπανώτας


    «Λαβράκι» έβγαλε η πρωινή καλοκαιρινή εκπομπή του Open, «Καλοκαίρι #not», αφού, όπως υποστήριξε σε σχετικό ρεπορτάζ που παρουσίασε το πρωί, οι συντελεστές της εκπομπής γνωρίζουν ποιο είναι το επικρατέστερο πρόσωπο για να πάρει τη θέση του Δημήτρη Παπανώτα στο πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, στην καθημερινή ζώνη του Alpha, με τίτλο «Happy Day».

    Υπενθυμίζεται ότι ο πολύ γνωστός για την πορεία του στην τηλεόραση, Δημήτρης Παπανώτας, που αποτελούσε βασικό πρόσωπο της πρωινής εκπομπής του Alpha από το ξεκίνημά της, μερικά χρόνια πριν, ανακοίνωσε αιφνιδίως, στο κλείσιμο της περασμένης σεζόν, την απόφασή του να αποχωρήσει από το πάνελ της εκπομπής, χωρίς να μαρτυρήσει τον ακριβή λόγο της εξέλιξης αυτής. Φήμες λένε ότι του προτάθηκε να συμμετέχει στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, που αναμένεται να προβληθεί από τη νέα σεζόν στο κανάλι του ΣΚΑΙ, κάτι το οποίο φαίνεται πως ενδιέφερε τον παρουσιαστή, που αποφάσισε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Το σενάριο αυτό, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημη πηγή, προς το παρόν.

    Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του δημοσιογράφου στο κανάλι, πυρετώδης είναι η αναζήτηση για το ποιο είναι το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει επάξια, στεκόμενος με αντίστοιχη βαρύτητα στο πάνελ της εκπομπής, φέροντας άποψη και όντας σε θέση να παρακολουθεί την επικαιρότητα με δημοσιογραφική ματιά.

    Όπως αποκάλυψε, λοιπόν, η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» και η Μάρτζυ Λαζάρου, ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ραντεβού με τον Alpha έχει κάνει και ο Νίκος Αναδιώτης.

    Όπως χαρακτηριστικά είπε η δημοσιογράφος, «Δύο είναι τα ονόματα, τα οποία έχουν συζητήσει για να βρίσκονται στο πάνελ της Σταματίνας. Ένα από τα δύο άτομα είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος έχει κάνει το ραντεβού του. Το δεύτερο όνομα, που έχει κάνει ήδη δύο ραντεβού και θα οριστικοποιηθεί μετά τον Δεκαπενταύγουστο, είναι ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να καθίσει δίπλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ανήκει ήδη στο δυναμικό του Alpha, γιατί είναι και στο ραδιόφωνο».

    Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Αναδιώτης είναι παλιός γνώριμος της εκπομπής, καθώς αποτελούσε ένα από τα πρώτα μέλη του πάνελ, στελεχώνοντας την εκπομπή στην πρώτη της τηλεοπτική σεζόν. Μετά την αποχώρησή του από το πάνελ, τη θέση του πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, που ανήκει μέχρι και σήμερα στο δυναμικό της εκπομπής.



    ΣΧΟΛΙΑ