• LIFE&STYLE

    H Όλγα Κεφαλογιάννη στον Θέμο


    Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη “ΟΛΑ Πρώτη Φορά”. Όπως ήταν αναμενόμενο η βουλευτής σχολίασε και τις πρόσφατες εκλογές του κόμματος για την ανάδειξη προέδρου “Αυτό που είδαμε στην κάλπη της Νέας Δημοκρατίας είναι πολύ σημαντικό σε μια περίοδο που βλέπουμε ότι υπάρχει μια απαξίωση της πολιτικής. Ήταν εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου μετά από τόσα προβλήματα στη διαδικασία. Ήταν έκπληξη! Για μένα ήταν έντονο ότι ο κόσμος θέλει μια ισχυρή αντιπολίτευση για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση”.

    Μιλώντας για τους δυο υποψηφίους του επόμενου γύρου δήλωσε “Οι βουλευτές καλό είναι να μην λένε ανοιχτά ποιον στηρίζουν. Δεν πρέπει να υπάρχουν μεταξύ μας διαχωριστικές γραμμές. Είμαι ικανοποιημένη που πάνε αυτοί οι δύο. Η ΝΔ χρειάζεται πολλές αλλαγές και συλλογική δράση”.

    Όταν της τέθηκε το ερώτημα γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΝΔ απάντησε “«Τώρα δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω τώρα “καλόγρια της πολιτικής”, όπως το χαρακτήρισε συνάδελφός μου. Δεν είναι αυτοσκοπός η αρχηγία”.

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα “Αυτή η κυβέρνηση είναι καταστροφική. Έχει καταστρέψει τη χώρα και την κοινωνία. Δεν ψάχνουμε αντι-Τσίπρα. Ο Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να πηγαίνει αδιάβαστος στο εξωτερικό, όπως έκανε πρόσφατα. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Έχουμε μια κυβέρνηση που επιτέθηκε στη χώρα. Έδωσε ελπίδα και δεν έκανε τίποτα. Ο Αλέξης Τσίπρας σε καμία περίπτωση δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτό δεν το λέω εγώ η ιστορία το λέει. Δεν έχει μπορέσει να ανταποκριθεί στα κρίσιμα ζητήματα. Έχει απορρυθμίσει πλήρως την αγορά, έχει βάλει φόρους, προφανώς δεν είναι Ανδρέας Παπανδρέου”.



    ΣΧΟΛΙΑ