ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε μετά από 3 χρόνια στα πλατό του Alpha και έδωσε συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το «Happy Day».
«Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα μετά από τόσο καιρό στον Alpha, τρία χρόνια έχω να έρθω. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα γιατί εδώ ουσιαστικά περπάτησα. Τον τελευταίο καιρό με θέλουν με παιδί, δεν ξέρω γιατί. Ήμουν πολύ κοντά στο βήμα το να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί, πιο μικρή και μεγαλώνοντας αυτό πιο πολύ απομακρυνόταν. Δεν έτυχε, δεν το μετάνιωσα. Έχω πάει πρώτο ραντεβού στα Σεπόλια για να νιώθω άνετα. Θέλω να προστατεύω και τους άλλους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά. Θυμάμαι τον Λάκη Λαζόπουλο να με ρωτάει “Είσαι έτοιμη να μην έχεις αυτό που έχεις;».
Δείτε όλη τη συνέντευξη:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=fqftuEuimAA&feature=emb_title
https://www.youtube.com/watch?v=U_VUaYtFyU8
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάτρα: Επεισόδια στην πορεία για τα 12 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα
- Ευρωαγορές: Άνοδος μετά τις νομισματικές αποφάσεις της Τράπεζας της Αγγλίας και της FED
- Μαρίσσα Λαιμού: Επίσημη έρευνα από τις αρχές της Βρετανίας για τον θάνατο της 30χρονης κληρονόμου της οικογένειας εφοπλιστών
- Diana Shipping ( Σεμίραμις Παληού): Πούλησε πλοίο με 26,86 εκατ. δολάρια
