• LIFE&STYLE

    Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

    Γρηγόρης Αρναούτογλου

    Γρηγόρης Αρναούτογλου


    Έρχεται καλοκαίρι και ολοκληρώνεται σταδιακά η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι συνεργασίες μεταξύ καναλιών και τηλεοπτικών προσώπων που ξεκίνησαν από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Παρουσιαστές και λοιποί συντελεστές, λοιπόν, βρίσκονται σε πυρετώδη αναζήτηση, σχετικά με το τι θα κάνουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

    Για το Γρηγόρη Αρναούτογλου, πάντως, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού το κανάλι του Αμαρουσίου, ο Ant1, με το οποίο ο παρουσιαστής συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε ότι ανανεώνει το συμβόλαιο του παρουσιαστή και μάλιστα όχι μόνο για την επόμενη σεζόν, αλλά για τα ερχόμενα τρία χρόνια συνολικά.

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου:

    «Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για 2 + 1 χρόνια. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2013, έχοντας ολοκληρώσει με εξαιρετική επιτυχία πολλά σημαντικά τηλεοπτικά projects. Η ανανέωση του συμβολαίου του επιβεβαιώνει την απόλυτη εμπιστοσύνη του σταθμού απέναντι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και θέτει τις βάσεις για τη συνέχιση μιας απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας».

    Δεν διευκρινίζεται,  ωστόσο, τι ακριβώς θα κάνει ο Γρηγόρης τηλεοπτικά την επόμενη σεζόν, δηλαδή αν θα συνεχίσει με το 2night Show ή αν θα κάνει κάποια άλλη εκπομπή.



    ΣΧΟΛΙΑ