• Gossip

    Τζένιφερ Άνιστον: Η συνάντηση με την Αντζελίνα Τζολί λίγο πριν την απατήσει ο Μπραντ Πιτ

    • NewsRoom

    Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον


    Τζένιφερ Άνιστον: Η συνάντηση με την Αντζελίνα Τζολί λίγο πριν τον παράνομο δεσμό με τον Μπραντ Πιτ

    Νέες αποκαλύψεις από την Τζένιφερ Άνιστον

    Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Τζένιφερ Άνιστον στο περιοδικό Vanity Fair, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αντζελίνα Τζολί και την πρώτη και μοναδική φορά που συναντήθηκαν.

    Η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ ήταν παντρεμένοι για πέντε ολόκληρα χρόνια, μέχρι που ο ηθοποιός ερωτεύτηκε την Αντζελίνα Τζολί, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Mr & Mrs Smith» και ξεκίνησε έναν παράνομο δεσμό μαζί της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και δύο χρόνια αργότερα χώρισε.

    Μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» αποκάλυψε ότι ήταν το 2004, λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων της περίφημης ταινίας, όταν συναντήθηκε τυχαία με την Τζολί, στο πάρκινγκ του στούντιο, όπου γυριζόταν η κωμική σειρά.

    «Σταμάτησα στην άκρη και συστήθηκα», ανέφερε η Άνιστον.

    «Της είπα ότι ο Μπραντ είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψει μαζί σου.

    Ελπίζω να περάσετε καλά», δήλωσε η ίδια.

    Τζένιφερ Άνιστον

    Ακόμη, η Τζένιφερ παραδέχτηκε ότι αφότου ο πρώην σύζυγός της γνώρισε την Αντζελίνα, εκείνος ήταν απών, κάτι που οδήγησε τελικά και στο διαζύγιο.

    Παρ’ όλα αυτά, η Τζολί έχει δηλώσει στο παρελθόν αναφορικά με τον υποτιθέμενο παράνομο δεσμό τους ότι:

    «Το να έρθω κοντά με έναν παντρεμένο άνδρα, όταν ο ίδιος μου ο πατέρας απάτησε την μητέρα μου, δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να ξεχάσω. Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρεύτη, αν το έκανα. Δεν θα ένιωθα έλξη για έναν άνδρα που θα μπορούσε να απατήσει την ίδια του τη γυναίκα».



    ΣΧΟΛΙΑ