• Gossip

    Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτογραφία που θέλει να ξεχάσει (και έχει στολισμένη η μαμά της)

    • NewsRoom
    Mpalatsinou


    Μια καλλονή, αναμφισβήτητης κλάσης και φινέτσας, που έγινε ακόμα και τραγούδι κάποτε από τον Δεληβοριά, με μυαλό για μπίζνες και, μάλιστα, ιδιαίτερα πετυχημένες. Υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα της χώρας, με συνεργασίες σε όλη την Ευρώπη και μούσα Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών. Με ό,τι κι αν ασχολήθηκε, η Τζένη Μπαλατσινού, η καλομεγαλωμένη, τενίστρια και εσωτερική σε γαλλικό σχολείο στην εφηβεία, το έπραξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία -όταν παρουσίαζαν δημόσιο ενδιαφέρον- και τίποτα λιγότερο! Παρουσιάστρια με άποψη πάντα για το προϊόν της, μακριά από ευτέλειες και χυδαιότητες. «Top» ως μοντέλο. Επιχειρηματίας στην κοσμητική, από τις πιο δυναμικές. Και ιδιοκτήτρια ενός από τα πλέον δημοφιλή site για απαιτητικές αναγνώστριες.

    Το 1990 κατέκτησε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» και αμέσως μετά τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», για να ακολουθήσει μια λαμπρή καριέρα στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

    Κι όμως… Υπάρχει μία φωτογραφία που θέλει να ξεχάσει! Και δεν είναι άλλη από τη στιγμή της ανάδειξής της ως «Σταρ Ελλάς».

    “Όταν οι φωτογραφίες που θέλεις να ξεχάσεις βρίσκονται καδραρισμένες στο σαλόνι της μητέρας σου. Αμήχανες στιγμές”, έγραψε με χιούμορ η Τζένη Μπαλατσινού, «ποστάροντας» τη φωτογραφία…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρίτο στεφάνι για την Heidi Klum: Παντρεύεται τον κατά 16 χρόνια νεώτερό της κιθαρίστα των Tokio Hotel

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λίζα Δουκακάρου – Παντελής Οικονόμου: Γάμος – έκπληξη στο Εκάλη Club



    ΣΧΟΛΙΑ