• Gossip

    Τα «Φιλαράκια» γιόρτασαν τα γενέθλια της Κόρτνεϊ Κοξ

    Friends


    Η Κόρτνεϊ Κοξ γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα δικά της «Φιλαράκια»!

    55 κεράκια έσβησε στην τούρτα της, το βράδυ του Σαββάτου, η Κόρτνεϊ Κοξ, την οποία αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια».

    Η αγαπημένη ηθοποιός το γιόρτασε με στενές φίλες της, μεταξύ των οποίων ήταν η Τζένιφερ Άνιστον και η Λίζα Κούντροου, γνωστές ως Ρέιτσελ και Φοίβη.

    Οι τρεις πρωταγωνίστριες, αν και διατηρούν άψογες σχέσεις, επανενώθηκαν και οι τρεις μαζί, μετά από αρκετό καιρό.

    Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η εορτάζουσα στο Instagram και γρήγορα έγιναν viral με τους φανατικούς θαυμαστές ανά τον κόσμο να συγκινούνται.

    Τα σχόλια έπεσαν βροχή με όλους να εκφράζουν τη χαρά και την έκπληξή τους που τις βλέπουν και πάλι μαζί.

    Μπορεί να έχουν περάσει 15 χρόνια από το τέλος της σειράς, αλλά οι πρωταγωνιστές φαίνεται πως έχουν αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δέσιμο και παραμένουν μέχρι και σήμερα πραγματικά… φιλαράκια, κάτι που συναντάμε σπάνια στο Χόλιγουντ.

    Ειδικά, η Κοξ με την Άνιστον είναι κολλητές φίλες και περνούν τις καλές, αλλά και τις άσχημες στιγμές μαζί φροντίζοντας η μία την άλλη.

    Από την πλευρά της η Κούντροου ανέβασε και εκείνη μία φωτογραφία με φίλτρο του Instagram γράφοντας:

    «Απλά να θυμάσαι, Κορτ ότι πάντα θα είμαι μεγαλύτερη από σένα. Χρόνια πολλά αγαπημένη Κόρτνεϊ!».

    Στο οποίο, η Κοξ απάντησε:

    «Μόνο σοφότερη, γλυκιά μου. Ποτέ μεγαλύτερη. Σε αγαπάω».

    Πρόσφατα, η Τζένιφερ Άνιστον, με αφορμή τα 25 χρόνια από την πρεμιέρα της σειράς, μίλησε στην Έλεν Ντετζένερις για το ενδεχόμενο μιας επανένωσης της παρέας, που άφησε ιστορία στην μικρή τηλεόραση.

    «Άκου, εγώ θα το έκανα. Τα κορίτσια θα το έκαναν. Και τα αγόρια θα το έκαναν, είμαι σίγουρη», δήλωσε η Ελληνοαμερικανίδα σταρ, δίνοντας ελπίδες στους εκατομμύρια φαν των «Friends».



    ΣΧΟΛΙΑ